Liza Panait da lovitura cu noua sa colectie “Touareg”. Vezi aici galeria foto cu tinutele spectaculoase si afla chiar de la designer de unde s-a inspirat

Liza Panait da lovitura cu noua sa colectie “Touareg”. Vezi aici galeria foto cu tinutele spectaculoase si afla chiar de la designer de unde s-a inspirat
Liza Panait da lovitura cu noua sa colectie “Touareg”. Vezi aici galeria foto cu tinutele spectaculoase si afla chiar de la designer de unde s-a inspirat

Creatoarea de moda, Liza Panait si-a prezentat ieri seara, la Bucuresti, noua sa colectie de rochii primavara- vara “Touareg” inspirata din cultura popoarelor nomade care traiesc in desertul Sahara.

Spectacolul plin de culoare a fost unul total, prezentarea de moda avand loc pe acordurile muzicii live compuse de trupa Sensor special pentru acest show.

La eveniment au participat clientii fideli ai casei de moda Liza Panait, cei care apreciaza creatiile unicat ale designerului, dar si vedete autohtone printre care s-au numarat: Felicia Filip, Elvira Deatcu, Cristina Deleanu, Printesa Lia insotita de Printul Paul, Marina Almasan, Silvia Dumitrescu, Nuami Dinescu, Mirabela Dauer, Deea si Dinu Maxer si multi, multi altii, sala fiind plina pana la refuz.

Nicoleta Luciu a fost mireasa colectiei, vedeta de televiziune defiland pe podium desculta, pictata pe maini si pe talpi. La final, dupa ce a primit aprecierile si a fost aplaudata la scena deschisa, Liza Panait a acordat un interviu pentru Kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

##VIDEO2078##

“Colectia “Touareg” este o poveste despre nomazi desertului.

Despre oamenii albastri ai desertului, toaregii, care traiesc in mijlocul desertului Sahara si despre nomazi din Arabia si Africa. O lume interesanta, poate pentru unii ciudata, insa, o lume in care tehnologia moderna nu a patrus si atunci ei iubesc ceea ce au mai de pret: libertatea! Ar trebui sa invatam acest lucru de la ei. Sa invatam sa fim liberi, sa invatam ca libertatea este cel mai de pret dar de care trebuie sa ne bucuram cat suntem in viata.
Am incercat ca prin acesta colectie sa transmit un mesaj pentru toti, un semnal de alarma. De asta tot timpul am spus sa fim liberi, sa ne bucuram de libertate sa invatam sa ne gandim si la noi. Aceasta este ideea de la care am plecat cand am gandit tinutele. (…) Mireasa mea a fost libera (n.r. Nicoleta Luciu) a fost o mireasa desculta. I-am dat sa aleaga, iar ea a ales sa fie desculta.
Ca material am folosit in, batist, muselina, dantela, foarte multe material pictate de noi manual, foarte multe genti si bijuterii pe care le veti putea gasi la noi in magazine. (…) A fost alaturi de mine cea mica, nepotica, dar si Maria, fiica mea( n.r. Maria a jucat in serialul “Inima de tigan”). Ea a avut mari emotii. Stiu ca Maria vrea sa imi calce pe urme. Ce pot sa zic, este libera sa faca ce vrea.
Fiica mea este crescuta in spiritual nomazilor, asa cum am fost crescuta si eu. Cat despre preturi ce pot sa spun. Noi aveam preturi decente si intotdeauna munca a fost mult mai mare decat pretul cerut. Noi nu suntem negustori, vrem doar sa iasa bine. De asta nici nu suntem bogati”
, a declarat Liza Panait in exclusivitate pentru Kfetele.ro

##GALLERY10##



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies