„Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva.” Cu ce dependență s-a confruntat Cosmin Natanticu, a fost la un pas de despărțire

„Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva.” Cu ce dependență s-a confruntat Cosmin Natanticu, a fost la un pas de despărțire
„Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva.” Cu ce dependență s-a confruntat Cosmin Natanticu, a fost la un pas de despărțire

Cosmin Natanticu a fost sincer și a vorbit deschis în fața celor care îl urmăresc. În cadrul unui podcast, el povestit despre o dependență cu care s-a luptat o perioadă lungă de timp, mai exact, jocurile de noroc.

Actorul ajunsese să cheltuie sume foarte mari de bani din cauza acestui viciu și a avut probleme foarte mari, dar cu toate acestea, din cauza anturajului în care se afla, a continuat să joace.

Citește și: Cine este Natalia Mateuț. „M-a ajutat foarte mult numele tatălui meu”

Cosmin Natanticu, despre viciul cu care s-a luptat

Cosmin Natanticu   a mărturisit că din cauza acestui viciu a început să aibă probleme în relație, deoarece partenera sa credea că o înșală. Actorul pleca de acasă și îi spunea lui Elizei că se duce la birou, unde pierdea chiar și 1000 de lei.

Din aceste motive, el venea acasă foarte tensionat, iar partenera lui nu înțelegea ce se întâmplă cu el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Relația m-a făcut pe mine să renunț. Eu plecam de acasă și îmi era rușine să îi spun lui Lizzie că mă duc la păcănele și îi spuneam că mă duc la birou, să scriem. Noi ajunsesem să spunem cazinoului birou. Mergeam și pierdeam 500, 700, 1000 de lei. Veneam pachet de nervi acasă, tensionat, pentru că tu stai acolo și pierzi 500 de lei, apoi începi urmărirea banilor tăi pierduți.

Uite așa, te duceai în 1000 de lei și sperai să câștigi măcar banii băgați și să pleci. Din 1000 de lei se făceau 1500, apoi 2000 de lei, nu mai aveai, înnebuneai, spui că nu mai vii niciodată, ne blestemam, ne spuneam unul altuia să ne prindem mâinile în ușa de la lift. Ajungeam acasă pachet de nervi, eram absent și nervos, și Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva și nu o mai suport pe ea, că mă întâlnesc cu o altă fată”, a
spus Cosmin Natanticu, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Cu ce dependență s-a confruntat Cosmin Natanticu
Cu ce dependență s-a confruntat Cosmin Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Cosmin și Eliza Natanticu își doresc să devină părinți

De mai bine de 13 ani Cosmin și Eliza Natanticu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar în urmă cu puțin timp, ea a vorbit despre cât de tare își doresc un copil, iar în momentul în care acest eveniment va avea loc, un nou membru al familiei va fi primit cu brațele deschise.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern.

Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic, am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a declarat Eliza Natanticu, pentru Click!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce dependență s-a confruntat Cosmin Natanticu
Cu ce dependență s-a confruntat Cosmin Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Natalia Mateuț. „M-a ajutat foarte mult numele tatălui meu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies