„Locuim împreună parțial. Mă axez acum pe cariera mea.” Soțul Oanei Radu a vorbit deschis despre divorțul de artistă

„Locuim împreună parțial. Mă axez acum pe cariera mea.” Soțul Oanei Radu a vorbit deschis despre divorțul de artistă
„Locuim împreună parțial. Mă axez acum pe cariera mea.” Soțul Oanei Radu a vorbit deschis despre divorțul de artistă

Oana Radu se află în pragul divorțului, iar Cătălin Dobrescu a vorbit despre evenimentele la care mergeau împreună, dar și despre ce vor face de acum înainte.

Oana Radu, îndrăgita artistă din România, a ajuns în pragul divorțului, iar soțul acesteia a povestit, în cadrul unui interviu, cum erau evenimentele la care mergeau prin țară, dar și cum aceștia trebuiau să fie atenți la alimentație și la stilul de viață.

„Încercam să avem grijă cu alimentația cât mai sănătoasă.” Cătălin Dobrescu, despre evenimentele împreună cu Oana Radu

Citește și: Cine este Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu. „Sunt două tipuri de oameni: cei care cred că ea stă cu mine pentru bani și cei care cred că eu stau cu ea pentru bani”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Am asociat mâncarea cu dragostea. Nu vreau să zic că am fost o familie foarte săracă, dar am fost foarte modești.” Oana Radu, despre momentele din copilărie și sacrificiile mamei ei pentru a o crește

Cătălin Dobrescu a povestit cum erau evenimentele și turneele Oanei Radu la care participau împreună, dar și despre un eventual partaj între aceștia.  

„Nu prea ține de mine treaba asta, pentru că evenimentele veneau atunci când veneau, dormeam așa cum puteam. Într-adevăr, atunci când mergeam prin țară, încercam să avem grijă cu alimentația cât mai sănătoasă.”, a spus fostul soț al acesteia. Întrebat, tot în cadrul interviului, dacă va exista un partaj după divorț, soțul  Oanei Radu a spus că rămâne să decidă acest lucru împreună cu ea și că nu vrea să ofere mai multe detalii. 
„Asta rămâne să stabilesc eu cu ea. Dacă am luat decizia să ne despărțim, nu vreau să dau mai multe detalii, nu vreau să vorbesc.”, a spus  soțul Oanei Radu.

“Pe Oana Radu o respect. Mi-a fost soție.” Cătălin Dobrescu, despre relația cu Oana Radu și o eventuală împăcare

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Chiar dacă Oana Radu și Cătălin Dobrescu au ales să meargă pe drumuri diferite, cei doi au rămas într-o relație bazată pe respect, așa cum ar fi, de altfel, și normal, însă cu greu întâlnit în zilele noastre. Cătălin Dobrescu are doar cuvinte de laudă despre Oana Radu, a menționat că este o fată deosebită și că i-a fost soție, o respectă și nu are ce să vorbească rău de ea.

Aceștia locuiesc parțial împreună, dar fiecare se axează pe propria carieră și nu se verifică unul pe altul. Întrebat și cu privire la o eventuală împăcare, a spus că Oana Radu nu vrea să se întoarcă la el, dar nici nu este sigur de acest lucru și nu vrea să ofere detalii pe care nu le cunoaște încă.

“Pe Oana Radu o respect, este o fată deosebită, mi-a fost soție, nu am ce vorbi rău despre ea.

Mă axez acum pe cariera mea.  Locuim împreună parțial, adică nu tot timpul. Ea vine când vrea, pleacă când vrea, la fel și eu, nu avem nicio problemă cu treaba asta.  În primul rând, nu vrea să se întoarcă la mine, în al doilea rând, nu știu. Nu vreau să spun ceva ce nu știu.”, a mai spus soțul Oanei Radu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Tu trăiești toată viața cu speranța că ți-ai găsit jumătatea! La final, o să îți dai seama care a fost marea ta iubire.” Oana Radu, mărturisiri despre marea dragoste, dar și despre momentele în care a luat kilograme în plus

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies