Locuinta pentru doi. De ce aveti nevoie ca sa fiti fericiti in cuplu

Locuinta pentru doi. De ce aveti nevoie ca sa fiti fericiti in cuplu
Locuinta pentru doi. De ce aveti nevoie ca sa fiti fericiti in cuplu

Cu totii ne dorim o relatie frumoasa si de durata in care sa existe armonie si care sa ne implineasca total, insa acest lucru presupune si cateva eforturi din partea noastra. Dragostea, dublata de incredere si cateva compromisuri sunt doar cateva ingrediente pentru o viata de cuplu fericita, insa pe langa acestea mai sunt si alte aspecte.

Noi iti spunem de ce aveti nevoie in casa pentru ca fericirea voastra sa nu fie umbrita de certuri inutile.

Spatiu suficient pentru amandoi

Cand spunem dormitor ne gandim adesea la o noapte fierbinte in doi, insa este esential ca si incaperea sa fie armonios si cu grija decorata daca iti doresti sa eviti discutiile inutile si frustrarile. Confortul este important pentru orice persoana si nimanui nu‐i place sa‐si petreaca noptile intr‐un pat prea mic sau sa aiba toate hainele sifonate din cauza ca nu este suficient loc in dulap.



Noi, femeile, tindem sa fim expansive cand vine vorba despre spatiul din casa. Avem nevoie de un dulap mare de haine doar pentru noi, de un dulap mai mic pentru cosmetice si creme, iar patul este in mod cert un teritoriu pe care il consideram doar al nostru. Cu siguranta, tie nu ti‐ar placea ca pentru tine si lucrurile tale sa nu mai ramana loc suficient, asa ca ar trebui sa tii cont sa nu acaparezi intreaga casa.


Cand  va  mutati  in  casa  noua sau  cand  redecorati  apartamentul,  aruncati  un  ochi  peste  ofertele  de dormitoare moderne ,  care nu ofera doar  avantaje  estetice,  ci si de depozitare. Un pat mare, perfect pentru somn,  dar si  pentru  alte  activitati  mai  placute,  in  doi,  dar si  un  dulap  in  care  fiecare sa  aiba suficient spatiu te va ajuta sa eviti discutii fara rost, care degenereaza in adevarate certuri.


Nu aveti mereu aceleasi interese si pasiuni


Tu te‐ai uita cu orele la un serial romantic, in timp ce el vrea sa urmareasca evenimente sportive care nu‐ti starnesc deloc interesul. Este absolut normal sa aveti interese diferite, iar daca nu va oferiti timpul si spatiul necesar pentru a va bucura fiecare de ele, apar frustrari si nervi tociti inutil.

De cate ori nu vi s‐a intamplat sa va certati pe telecomanda si unul dintre voi, de obicei el, sa sfarseasca prin  a  urmari  ceva  ce  ii  displace  total?  Acest  lucru se  poate  rezolva 
usor  daca  achizitionati  inca  un televizor in casa. Tu te poti delecta cu cate un episod din serialul preferat, iar el poate sa vada meciurile care ii plac fara sa se nasca discutii de tipul „tot timpul ne uitam numai la ce vrei tu!”.

Bineinteles, este important sa aveti si interese comune si sa le intretineti. Invata cate ceva din domeniile care il intereseaza, cu siguranta vei gasi cateva aspecte interesante la unele dintre ele.
Este important sa nu va pierdeti unul in personalitatea celuilalt, insa un mic compromis este binevenit.

Decorul casei trebuie sa reflecte gusturile amandurora

Revenim din nou la faptul ca noi, femeile, avem tendinta de a alege singure totul sau de a ne impune punctul  de  vedere  atunci  cand  alegem  mobilierul  sau  diverse  piese  de  decor.  Tu  vrei  o  camera romantica, mobila vintage si perdele cu flori, in timp ce el nu se simte bine intr‐o astfel de atmosfera.


Casa in care locuiti este si a sa si este important sa‐i respecti dorintele atunci cand vine vorba despre decor. Chiar daca pare neinteresat la inceput, daca ii vei arata modele diferite, ii vei starni atentia si se va implica in alegerea lucrurilor. Nu spune nu imediat ce iti arata un obiect care nu‐ti place, discutati si alegeti lucruri care sa va faca pe amandoi sa va simtiti acasa.
Daca tine in mod special la un lucru care tie iti displace, nu fi categorica, ci fa‐i aceasta placere, deoarece iti doresti sa se simta cat mai bine in casa voastra si nu ca un strain.

Daca in primul an de convietuire toate lucrurile au decurs bine si nu ati avut parte de nicio discutie in contradictoriu,  odata  cu  trecerea  timpului  apar  si  mici  neintelegeri.  Totul  este  sa  stii  sa  aplanezi conflictele, sa uiti de micile neplaceri si sa te concentrezi pe partea pozitiva a relatiei tale.

Care crezi ca sunt lucrurile care fac viata unui cuplu mai usoara? Tu de ce ai avea nevoie?

Sursa foto: Hepta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies