Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”
Locul pe care Fuego l-a transformat în dressing. Ce va face cu sutele de costume pe care le are: „Nu mai am nimic unde să pun acasă.”

Fuego a vorbit despre toate costumele populare pe care le are și ce anume dorește să facă cu ele.

Fuego, îndrăgitul și cunoscutul artist, cu numeroase premii, distincții și creații, are o carieră de succes și este unul dintre cei mai iubiți interpreți din țară. Invitat în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, acesta a vorbit despre o schimbare pe care a făcut-o în urmă cu câțiva ani, în momentul în care s-a mutat la o altă casă, acolo unde familia avea o piscină, iar în momentul în care a intrat în ea i s-a făcut rău.

Astfel, atunci s-a hotărât să transforme ceva ce nu era folositor pentru el într-un spațiu de depozitare pentru toate costumele populare pe care le are. 

„Când eu m-am mutat, aveam jos o piscină. În momentul în care m-am băgat în piscină prima dată, mi s-a făcut rău, că eu nu stau în piscină, nu-mi place. Și am spus la toți cei care erau acolo, mama, rude: fraților, aici facem dressing.

Am chemat prietenii mei care îmi renovează mie ce am nevoie, un perete, o ușă, și am pus bârne de lemn peste piscină, am golit de apă, acum stau anvelope în piscină, treburi grele.”, a povestit Fuego.

Ce va face Fuego cu toate costumele populare și premiile din cariera sa

Citește și: Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Dacă mă puneți să fac o afacere, a doua zi poate dau faliment.” Fuego, confesiuni despre cariera artistică. De ce se consideră artistul norocos

Artistul a transformat piscina în dressing, iar acolo are toate costumele pe care nu le mai poate purta, însă în timp, se gândește să devină o expoziție permanentă cu ele, dar și cu toate diplomele, creațiile, picturile și discurile de aur pe care le-a adunat în cariera sa.

Își dorește ca la bătrânețe să realizeze o fundație și un muzeu cu toate acestea. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am făcut în spațiul acela un dressing care este arhiplin. Vreau să spun că am nenumărate costume pe care nu mai pot să le port, dar, în timp, vreau să devină o expoziție permanentă aceste costume. Asta la 70 de ani când o să am fundația mea și o să am și un muzeu cu toate creațiile, cu toate distincțiile, cu toate discurile de aur, cu toate diplomele, cu toate costumele populare pe care le-am strâns în 30 de ani.

Nu mai am nimic unde să pun acasă. Colecția mea de pictură. Pentru că anual, am lăsat câte 4-5 lucrări, care am crezut eu că sunt mai interesante, și am aproape 100, le-am lăsat pentru această fundație care va fi muzeu.”, a mai spus Fuego.

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu arăt de vârsta pe care o am! Sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic.” Fuego, despre secretul tinereții sale, dar și despre cel mai frumos vis devenit realitate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies