Locuri la inaltime in care cu siguranta ti-ai dori sa stai o noapte! Uite unde poti avea parte de experiente inedite!

Locuri la inaltime in care cu siguranta ti-ai dori sa stai o noapte! Uite unde poti avea parte de experiente inedite!
Locuri la inaltime in care cu siguranta ti-ai dori sa stai o noapte! Uite unde poti avea parte de experiente inedite!

Poti fii la propriu cu capul in nori sau cel putin mai aproape de ei, fiindca exista cateva locuri in lume unde poti dormi la inaltime.

Acest mini-hotel in forma de OZN se afla in nordul Suediei. Este dotat cu dormitoare in care pot dormi cinci persoane, bai separate si spatiu comun pentru living.



Aceasta casuta a fost construita pe un lac din Schonhagen, Germania. Este un loc romantic si linistit, unde poti merge alaturi de prieteni sau familie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Castelul din copac este destinat atat adultilor, cat si copiilor, intrucat este impartit pe categorii.
Spatiul destinat adultilor include o bucatarie, baie si un loc special amenajat pentru a tine o petrecere eleganta. Acest castel se afla in Marea Britanie.



Cu toate ca la prima vedere pare un spatiu micut in care de abia ar putea incapea o singura persoana, casa construita in forma de ghinda in Columbia include un mic dormitor, un spatiu pentru gatit si chiar un balcon.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies