Logodnica lui Speak are probleme grave de sănătate: „Ochii au început să lăcrimeze foarte rău”

Stefania si Speak
Stefania si Speak

Ștefania, logodnica lui Speak, a anunțat că are probleme de sănătate și a dezvăluit cum se manifestă de câteva zile.

Ștefania, logodnica lui Speak, s-a întors de pe litoral, cu probleme de sănătate. Artista nu se simte deloc bine și le-a vorbit prietenilor virtuali despre momentele grele prin care a recent.

Printre altele, artista a început să răgușească, să aibă mancărimi și ochii roșii care lăcrimează des, fapt care a alarmat-o. Așa și-a dat seama că are o alergie și, cel mai probabil, va ajunge la medic pentru a descoperi cauza simptomelor sale.

Speak si Stefania
Speak si Stefania[Sursa foto: Facebook]

„Astăzi m-am trezit cu ochii foarte sensibili și pe parcursul zilei s-a tot agravat situația cu ochii mei. Mi s-au înroșit din ce în ce mai tare. Au început să lăcrimeze foarte rău și mă usturau. […] Mă trezesc dimineața extrem de răgușită, îmi mai revin cumva pe parcursul zilei, dar nu-mi trece de tot.”, a transmis Ștefania pe Instagram.

Citeste si: Ștefania, logodnica lui Speak, s-a întors de la mare cu probleme de sănătate!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

🤍SU M M E R V I B E🤍

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on

Ştefania, logodnica lui Speak, are probleme de sănătate! "Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră" „Mă omoară...”

Frumoasa artistă poreclită "Libelula" i-a speriat pe fanii săi în luna iulie. Ea i-a liniștit ulterior pe urmăritorii ei, după ce le-a explicat că este vorba doar despre o deshidratare din cauza oboselii.

Citeste si: Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi


„Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, a povestit Ștefania pe InstaStory.

Citeste si: Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

 

Ştefania şi Speak s-au logodit în Asia! Vezi când se căsătoresc îndrăgiţii artişti

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie.

E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze,” a mărturisit Speak în urmă cu câteva săptămâni.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies