Lora, adevarul despre divortul de Dan Badea: "M-a lasat cu 48 de kilograme si cu inima franta"- Cantareata inca mai are tatuaj cu numele fostului sot!

Lora, adevarul despre divortul de Dan Badea:
Lora, adevarul despre divortul de Dan Badea: "M-a lasat cu 48 de kilograme si cu inima franta"- Cantareata inca mai are tatuaj cu numele fostului sot!

Lora a vorbit deschis despre despartirea dureroasa de Dan Badea, actorul cu care a fost maritata.

 Cantareata a dezvaluit ca a suferit enorm. Desi au trecut ani buni de cand a divortat, Lora inca mai are tatuaj pe deget cu numele lui Dan Badea, scrie WOWbiz.ro.

“N-am timp să-l scot, dar o s-o fac. Trebuie scos frumos. Nu regret absolut nimic din ce am trăit, pentru că sunt amintirile mele. Nu regret că am iubit. Nici că nu a fost cum am proiectat eu.
Aveam zâmbetul pe buze, dar eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”
, a spus Lora intr-un interviu pentru revista Taifasuri. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Dupa trei ani de la divort, Lora a marturisit adevaratul motiv din cauza caruia s-a despartit de Dan Badea! Fostul ei sot o batea si i-a interzis sa....

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies