Loredana Chivu, mesaj BOMBĂ pentru Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că ar fi avut o aventură cu Culiţă! Uite ce a putut să-i spună!

Loredana Chivu, mesaj BOMBĂ pentru Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că ar fi avut o aventură cu Culiţă! Uite ce a putut să-i spună!
Loredana Chivu, mesaj BOMBĂ pentru Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că ar fi avut o aventură cu Culiţă! Uite ce a putut să-i spună!

Loredana Chivu, mesaj BOMBĂ pentru Carmen de la Sălciua! Uite ce i-a scris!

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au trecut printr-un divorţ dureros şi şi-au spus cuvinte grele. Amândoi au suferit după despărţire şi au încercat să-şi găsească liniştea în braţele altor persoane.

Îndrăgita solistă a avut o relaţie cu Cosmin Isăilă, iar artistul s-a consolat cu mai multe tinere pe care le cunoaşteţi de la emisiunea Puterea Dragostei.
De curând însă, când au început să privească în urmă fără resentimente, Carmen şi Culiţă şi-au dat seama că se iubesc în continuare şi au hotărât, spre surprinderea tuturor, să-şi mai dea o şansă.

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt, Cosmin Isăilă și Carmen de la Sălciua: „De o lună...”

Iar mesajul pe care artistul i l-a trimis fostei soţii, de ziua ei, este cu adevărat emoţionant.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda

a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! La mulți ani, încă o dată!", a scris Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook.

Ei bine, după această postare emoţionantă, cei doi au recunoscut că formează, din nou, un cuplu, dar cu toate acestea numele lui Culiţă a fost auzit des pe buzele unor concurente de la Puterea Dragostei cu care ar fi avut o relaţie.

Situaţia a deranjat-o destul de mult pe Carmen, dar vedeta a preferat să nu dea nicio declaraţie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu cine a ieșit Plușica la film după despărțirea de Culiță Sterp? Indiciu: și el a fost la ”Puterea Dragostei”

Pe lângă concurentele despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu artistul, s-a zvonit că şi Loredana Chivu, cea care a fost cu None şi cu Jador, ar fi avut o aventură cu solistul.

Blonda a infirmat însă zvonurile printr-un mesaj frumos pe care l-a postat sub o poză cu Carmen şi Culiţă, pe contul oficial de instagram al brunetei.

" Ce frumoşi sunteti", a fost mesajul blondei despre care se spune că ar fi fost extrem de apropiată de îndrăgitul cântăreţ.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Toată lumea o ştie pe Carmen de la Sălciua, dar uite cum arată sora ei! Şi ea este tot cântăreaţă şi va lansa, în curând, o piesă! FOTO EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies