Loredana Groza, transformată total de operaţiile estetice! "Semeni cu Bianca Drăguşanu şi Loredana Chivu. Şi nu e un compliment"

Loredana Groza, transformată total de operaţiile estetice!
Loredana Groza, transformată total de operaţiile estetice! "Semeni cu Bianca Drăguşanu şi Loredana Chivu. Şi nu e un compliment"

Loredana Groza s-a transformat radical în ultima perioadă.

Cu extensii lungi, blonde, cu faţete şi injectată în faţă, Loredana Groza nu mai seamănă deloc cu cea cu care eram obişnuiţi pe micile ecrane. Admiratorii au observat că în anumite fotografii postate chiar de ea pe conturile de socializare, seamănă ca două picături de apă cu Loredana Chivu sau Bianca Drăguşanu.

"Loredana, nu ştiu ce ţi-ai făcut la faţă, la păr etc, dar începi să semeni cu Loredana Chivu", a scris un internaut.

"Mie mi se pare că seamănă tot mai puţin a ea şi tot mai mult cu Barbie Bianca Drăguşanu şi probabil L. Chivu (pe care eu nu o ştiu). Şi nu e un compliment", a comentat un alt admirator. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Aşa da, aşa nu cu Ralu şi Bote! Cum au comentat Băduleasca şi Botezatu ţinutele vedetelor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies