Lovense Lush - acum crezi in dragostea de la distanta?

Lovense Lush - acum crezi in dragostea de la distanta?
Lovense Lush - acum crezi in dragostea de la distanta?

Cand este vorba despre placere sexuala sunt doar momente in care femeile trebuie sa fie creative. Iti recomandam sa iti faci o colectie de jucarii sexuale din care sa nu lipseasca Lovense Lush datorita numeroaselor sale beneficii. Nu conteaza daca esti singura si nu ai gasit inca persoana potrivita pentru tine sau daca esti intr-o relatie si vrei sa imbunatatesti nivelul de distractie alaturi de partenerul tau. Sau poate ca partenerul este intr-o calatorie sau chiar este in alta locatie.

Ai nevoie de joaca si chiar daca nu iti spune, si el are asa ca Lovense Lush este solutia optima.

Beneficii oferite de Lovense Lush

Acesta este un vibrator intern care are rolul de a stimula punctul G cu ajutorul telefonului sau cu ajutorul antenei Bluetooth. Partea mai subtire vibreaza putin insa nu stimuleaza suficient clitorisul pentru a obtine orgams.

Partea subtire este acolo cu scopul de a stabiliza vibratorul in interior si este o antena. Cealalta metoda de a utiliza aceasta jucarie este prin folosirea partii bulbice – o piesa vibranta foarte puternica, extern, pentru a iti stimula clitorisul. Aceasta parte functioneaza perfect pentru ca este un vibrator puternic. Cu toate astea folosirea sa primara este pe post de vibrator de control la distanta pentru punctul G.

Lovense Lush – o super idee de jucarie

Aceasta jucarie este realizata astfel incat sa fie discreta si sa ramana acolo unde este pusa mult mai mult decat alte vibratoare care pot sa fie purtate. Acest vibrator poate sa fie purtat in dormitor, in casa si chiar in public. Se poate utiliza in combinatie cu chilotii vibratori, daca se doreste. Depinde doar de cat de confortabil de simti.

Acesta este unul dintre cele mai puternice vibratoare cu control la distanta existent pe piata. Are culoarea roz si o curbura speciala care il face sa atinga precis punctul G si mareste cu mult placerea. Iti poti imagina ca te deplasezi prin casa fara sa stii cand partenerul tau va incepe sa foloseasca jucaria. Tot ce trebuie sa faci este sa o utilizezi.

Lush are si o atenta pentru conexiune Bluetooth extinsa si foarte flexibila ceea ce inseamna ca este reglabil si se potriveste cu anatomia. Este lider in ceea ce priveste controlul si daca este purtat sub tesaturi se va reduce totusi raza de control sau puterea conexiunii insa acesta nu reprezinta un impediment major. Partenerul tau doar va trebui sa fie mai aproape.

Aplicatia speciala pentru smartphone iti ofera un control sporit pentru aceasta gama si permite partenerului sau ca te controleze de oriunde ar fi.

Aplicatia are din fericire si functia de mesagerie care se poate folosi pentru a planifica sesiune.

Lush a fost creat utilizand silicon de cea mai buna calitate care este extrem de confortabil si silentios atunci cand este introdus. Lucrul acesta te face sa scapi de toate grijile pe care ai fi putut sa le ai crezand ca te vor auzi si altii.

Atunci cand primesti pachetul vei foarte incantata inca de la primul contact. Ambalajul este discret si se gaseste intr-o cutie maro fara mentiuni despre lovense. In interiorul casutei maro se afla o noua cutie discreta si ulterior, in interior vei gasi si cutia de produse. Avand in vedere acest stil de impachetare, Lovense Lush este perfect pentru un cadou de Craciun sau pentru ocazii speciale.

Dupa ce indepartezi ambalajul vei face cunostinta cu Lush intr0o cutie alba eleganta si imaginea producatorului. De asemenea vei vedea in interior toate celelalte accesorii inclusiv controllerul pentru solo gaming si aplicatia pentru distanta.

De asemenea, iti va sari in ochi vibratorul curbat diferit de orice altceva ai comandat pana acum. Designul este usor curbat pentru a atinge punctul G in timpul jocului si de asemenea are o antena flexibila care emite semnale prin corp pentru a produce cea mai mare raza pentru control. Daca nu folosesti aplicatia nu este o problema.

Lovense Lush – de ce sa il cumperi?

Sa ne aducem aminte ce am spus mai sus. Ar trebui sa il cumperi in primul rand pentru ca este cel mai puternic vibrator pentru punctul G de pe piata si pentru ca pe langa controlul prin intermediul aplicatiei iti ofera si avantajul de control wireless ceea ce inseamna ca tu poti fi in bucatarie facand cafeaua si utilizand vibratorul in timp ce partenerul il actioneaza din dormitor sau de pe hol.

In plus, vei descoperi faptul ca acel roz este absolut apetisant si te trimite direct cu gandul la joaca in dormitor. Iti recomandam sa incerci macar o data sa il folosesti si vei vedea cu siguranta ca te vei declara multumita inca de la prima utilizare. Lovense Lush stimuleaza perfect punctul G si te ajuta sa te simti foarte bine in orice moment. De asemenea, recomandarea noastra este sa il folosesti uneori si cu lubrifiant, vei descoperi senzatii noi.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies