Lovitură cruntă pentru Stana Izbașa! Celebra cântăreață de muzică bănățeană este în doliu: „Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”

Lovitură cruntă pentru Stana Izbașa! Celebra cântăreață de muzică bănățeană este în doliu: „Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”
Lovitură cruntă pentru Stana Izbașa! Celebra cântăreață de muzică bănățeană este în doliu: „Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”

Stana Izbașa este în doliu după decesul instrumentistului Dorin Țăranu.

Stana Izbașa este în doliu, celebra cântăreață de muzică de petrecere primind o veste tristă, dispariția lui Dorin Țăranu, un instrumentist care a cântat ani de zile în trupa ei. „DOAMNE ce zi, inima mea a adunat atat de multe bucurii si necazuri deopotriva”, a postat Stana.( vezi câți bani a strâns Stana Izbașa la o petrecere)

Citeste si: Ce TRAGEDIE! Gabriel Cotabiţă e în doliu! A murit în această dimineaţă! "Drum lin! Eu nu te voi uita niciodată..."

Citeste si: Casa Regală a României este în doliu: "România pierde un tezaur viu al istoriei contemporane"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”

„Nu stie daca sa se BUCURE pentru maestrul TITEL, care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere sau sa planga pentru trecerea in nefiinta si plecarea in lumea celor drepti,mult prea

devreme,a colegului meu drag si talentat,maestrul DORIN TARANU!!!”, a continuat Izbașa.

Stana Izbașa este în doliu: "Ai fost un om deosebit!"

“Imi voi aminti mereu cu multa placere de clipele minunate petrecute impreuna pentru ca ai fost un OM DEOSEBIT!!! Dumnezeu sa te primeasca in imparatia lui si sa te odihneasca in pace, AMIN.”, a mai scris artista populară.

“De el chiar o sa-mi amintesc cu drag si cu placere,un om foarte respectuos si serios,care nu m-a suparat niciodata in multii ani de colaborare!!! Daca Dumnezeu a ales sa-l ia la el,ce pot sa fac, poate are si el nevoie de oameni buni?!”, a încheiat Stana Izbașa.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies