Luana Ibacka s-a reinventat la 48 de ani. Iata ce schimbari majore au avut loc in viata sa datorita dansului!

Luana Ibacka s-a reinventat la 48 de ani. Iata ce schimbari majore au avut loc in viata sa datorita dansului!
Luana Ibacka s-a reinventat la 48 de ani. Iata ce schimbari majore au avut loc in viata sa datorita dansului!

Pentru Luana Ibacka, tangoul a avut un rol semnificativ si de cotitura in viata sa.

In urma cu doi ani, Luana Ibacka incepea sa ia lectii de dans. Era vorba despre o pasiune mai veche de-a sa, un hobby care s-a transformat usor, usor, in noua sa profesie. Totul a inceput dupa ce Luana Ibacka s-a indragostit de tango si a inceput sa ia lectii de dans serioase. Eleva silitoare, ea a ajuns in scurt timp sa sustina cursuri de dans si sa impartaseasca si altora din experienta sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acum cateva luni, insa, tot dansul ii scotea blondei in cale si barbatul potrivit. Este vorba despre Dragos Samoil (37 de ani), un dansator profesionist specializat in tango argentinian si dans contemporan, care a reusit sa ajunga la inima fostei neveste a lui Cabral, sa o cucereasca si sa devina o pereche, atat in viata de zi cu zi, cat si pe ringul de dans. Si

pentru ca unde-s doi puterea creste, iata ca sfarsitul de an le aduce indragostitilor si noroc la bani. De curand, cei doi au pus mana pe un nou angajament urmand sa organizeze petrecerea sfarsitului de an, Revelionului Hollywood Party, in Noaptea Anului Nou.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies