Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă  și să mori singură”
Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

Lucian Mândruță, cel care a fost coleg ani la rând cu fosta realizatoare tv, este șocat de felul în care a murit Cristina Țopescu.

Lucian Mândruță a fost printre primii oameni care a vorbit despre fosta realizatoare tv, modul în care s-au cunoscut și circumstanțele în care Cristina Țopescu și-a găsit sfârșitul. 

Citeste si: A murit Cristina Țopescu! Fosta realizatoare tv a fost găsită moartă în casă

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Fostul prezentator este șocat de faptul că realizatoarea tv a stat moartă în casă mai bine de 3 săptămâni și nimeni nu s-a dus la ea să vadă ce face.

Într-un mesaj postat pe contul lui de socializare, Lucian Mândruță atrage atenția cu privire la statutul de vedetă și mai ales, ce se întâmplă după ce te retragi din lumina reflectoarelor. 

„Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului...

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de

oameni...

Si sa mori singura.

Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare... Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri.

Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!”, este mesajul postat de Lucian Mândruță pe Facebook. 

Lucian Mândruță despre moartea Cristinei Țopescu: „Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp”

Lucian Mândruță a fost contactat de jurnaliștii de la Digi 24 pentru a spune câteva cuvinte despre fosta lui colegă Cristina Țopescu. 

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

„Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp.

Am cunoscut-o la televizor, apoi am auzit povestile cu fuga ei și cu pușcăria ei. Apoi am prezentat jurnale. Am lucrat cu ea pe externe, era foarte bună pe engleză și făceam și știri foarte bune cu ea. Era un om bun și asta mă șochează cel mai tare la ea... să fie singură de Crăciun.”
, a spus Lucian Mândruță prin intervenție telefonică în direct la Digi 24. 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies