Lucruri pe care femeile Alfa le fac in relatii

Lucruri pe care femeile Alfa le fac in relatii
Lucruri pe care femeile Alfa le fac in relatii

Femeia Alfa este o partenera extraordinara. Este o femeie independenta, luptatoare.

Lucruri pe care femeile Alfa le fac in relatii. Femeia Alfa este o partenera extraordinara. Este o femeie independenta, luptatoare. Nu asteapta sa ii pice din cer simunceste pentru ceea ce isi doreste, lucreaza la visele sale. Nu cauta un barbat care sa ii aduca implinire, ea se implineste singura. Pentru ea, un barbat este menit sa isi uneasca fortele cu ale ei, nu sa ii umple minusuri. Afla de la noi cum se comporta o femeie puternica intr-o relatie.

Femeia Alfa are propria ei viata

Chiar si intr-un moment in care este indragostita pana peste cap, ea tot traseaza limite sanatoase si nu se pierde in relatia in care este implicata. Nu isi va abandona prietenii, nici hobbyurile ori pasiunile. Este o femeie independenta si are propria sa identitate.

Lucruri pe care femeile Alfa le fac in relatii
Lucruri pe care femeile Alfa le fac in relatii[Sursa foto: PixaBay]

Femeia Alfa nu cere non stop atentie

Femeile care cersesc atentie sunt sufocante, in special pentru barbati. Sufocarea este un comportament care indeparteaza oamenii, nu apropie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Femeia Alfa nu alearga dupa un barbat

Nu este persoana care sa sufoce un barbat ci din contra, vrea sa i se acorde spatiu, cosntruind astfel o relatie sanatoasa si matura.

Femeia Alfa se iubeste neconditionat

Multe femei se plang ca nu atrag barbatul potrivit ori ca nu sunt tratate cum merita. De ce se intampla acest lucru? De obicei pentru ca nu se iubesc suficient. Nu poti atrage decat nivelul dedragoste pe care il simti pentru tine. Femeia Alfa isi cunoaste calitatile si are pretentia ca acestea sa fie recunoscute de partener si apreciate.

Femeia Alfa spune ce are pe suflet

Si o face cu maturitate, blandete si calm. Nu este persoana care sa isi exprime emotiile negative tipand. Ea discuta deschis si se concentreaza pe rezolvarea problemelor. Asculta si vrea sa fie ascultata.

Citeste si: Cauti iubirea adevarata? Intrebari care te vor ajuta sa o gasesti

Femeia Alfa nu evita problemele

Nu este o femeie care sa fuga atunci cand situatia devine dificila. Femeia Alfa cauta solutii pentru rezolvarea diferentelor si a obstacolelor. Ea stie ca o relatie nu este doar lapte si mieresi munceste alaturi de partenerul sau la construirea unui camin solid.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies