Lucruri pe care să le laşi în trecut, ca să poţi să o iei de la capăt

Lucruri pe care sa le lasi in trecut, ca sa poti sa o iei de la capat
Lucruri pe care sa le lasi in trecut, ca sa poti sa o iei de la capat

Iti doresti sa faci o schimbare in viata ta? Ca sa reusesti acest lucru, trebuie in primul rand sa renunti la trecut.

Lucruri pe care sa le lasi in trecut, ca sa poti sa o iei de la capat. Iti doresti sa faci o schimbare in viata ta? Ca sa reusesti acest lucru, trebuie in primul rand sa renunti la trecut, la aspectele care au fost dureroase, cat si la insecuritate. Da pagina si incepe un nou capitol. Concentreaza-te pe prezent. Iata cateva lucruri pe care sa le lasi in trecut si sa nu te mai uiti inapoi:

Incheie relatia daca asta simti

Ai dreptul sa alegi oamenii ce merita sa stea in viata ta si sa ii inlaturi pe cei care ti-au gresit. Oameni  noi vor aparea mereu, invata sa sortezi, atat din cei din trecut, cat si din cei noi. Tine-i langa tine doar pe cei care aduc lucruri bune in viata ta.

Lucruri pe care sa le lasi in trecut, ca sa poti sa o iei de la capat
Lucruri pe care sa le lasi in trecut, ca sa poti sa o iei de la capat[Sursa foto: PixaBay]

Ai gresit? Si ce daca. E timpul sa te ierti

Nu poti sa ramai cu inima impovarata pentru toate greselile pe care le-ai facut la viata ta. Invata sa te ierti pe tine, invata lectia primita si mergi mai departe. Trecutul nu iti defineste viitorul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Renunta la vechiul tau mod de a trai, daca nu te mai reprezinta

Ai avut anumite obiceiuri in trecut, care astazi nu iti definesc prezentul. E timpul sa scapi de ele si sa le inlocuiesti cu unele noi, care sa fie sanatoase pentru tine si sa te ajute in dezvoltarea ta.

Renunta sa iti justifici orice miscare

Ai devenit adult. Fericirea ta este mai importanta decat orice. Nu te mai obosi explicand in jur de ce faci anumite lucruri pentru tine si fa-le pur si simplu.

Nu datorezi nimic nimanui. Decat tie.

Schimba-ti jobul, daca nu iti aduce satisfactie

Consideri ca nu esti remunerata suficient, pentru munca prestata? Fa acel curs suplimentar si pleca undeva unde esti platita mai bine. Mediul de munca este toxic? Poti oricand sa iti alegi altul, care sa te bucure. Pana la urma, petreci 9 ore pe zi la munca si ar trebuie sa fie un loc linistit pentru tine.

Citeste si: Nu da inapoi, fa acea schimbare de care te temi

Renunta la tot ce iti trezeste amintiri negative

Scapa de emotiile rele si concentreaza-te pe lucrurile bune din viata ta. Orice esec este o lectie si orice succes este motiv de sarbatoare. Nu mai privi momentele dificile din viata ca pe un sfarsit al lumii.

Ai atatea de trait, ai atatea de facute. Scutura-te si ia-o de la capat.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies