Lucruri simple care te ajuta sa slabesti! Uite ce trebuie sa faci in fiecare duminica!

Lucruri simple care te ajuta sa slabesti! Uite ce trebuie sa faci in fiecare duminica!
Lucruri simple care te ajuta sa slabesti! Uite ce trebuie sa faci in fiecare duminica!

Daca vrei sa ai o saptamana mai sanatoasa, trebuie sa pui in aplicare cateva trucuri extrem de simple.

 

Pentru ca in timpul saptamanii nu vei avea timp si chef pentru a gati, iti recomandam sa faci cateva pregatiri de duminica, pentru a reusi sa ai un stil de viata sanatos.
1. Portioneaza-ti gustarile pe care le iei la birou- In loc sa-ti iei o punga obisnuita de chipsuri sau alte gustari, alege sa cumperi cantitati mai mari pe care sa le imparti in pungute pentru fiecare zi a saptamanii.
Astfel nu vei mai fi tentata sa mananci intreaga cantitate.
2. Fierbe 12 oua tari- Doua oua si un fruct reprezinta micul dejun perfect atunci cand vrei sa pierzi in greutate. De multe ori, nu ai timp sa fierbi ouale de dimineata, asa ca fa acest lucru duminica. Fierbe 12 oua, cate doua pentru fiecare zi a saptamanii.
3.
Taie-ti legumele- Stii acel moment in care te intorci de la birou, deschizi frigiderul si mananci orice iti apare in fata pentru ca iti este foame si trebuie sa te hranesti inainte de cina? Ei bine, taie de duminica ardei si castraveti si pune-i la vedere, astfel incat sa fie primul lucru pe care iti cade privirea cand deschizi frigiderul.
Sursa: womenshealthmag.com

Pentru ca in timpul saptamanii nu vei avea timp si chef pentru a gati, iti recomandam sa faci cateva pregatiri de duminica, pentru a reusi sa ai un stil de

viata sanatos.

1. Portioneaza-ti gustarile pe care le iei la birou- In loc sa-ti iei o punga obisnuita de chipsuri sau alte gustari, alege sa cumperi cantitati mai mari pe care sa le imparti in pungute pentru fiecare zi a saptamanii. Astfel nu vei mai fi tentata sa mananci intreaga cantitate.

2. Fierbe 12 oua tari- Doua oua si un fruct reprezinta micul dejun perfect atunci cand vrei sa pierzi in greutate.
De multe ori, nu ai timp sa fierbi ouale de dimineata, asa ca fa acest lucru duminica. Fierbe 12 oua, cate doua pentru fiecare zi a saptamanii.

3. Taie-ti legumele- Stii acel moment in care te intorci de la birou, deschizi frigiderul si mananci orice iti apare in fata pentru ca iti este foame si trebuie sa te hranesti inainte de cina? Ei bine, taie de duminica ardei si castraveti si pune-i la vedere, astfel incat sa fie primul lucru pe care iti cade privirea cand deschizi frigiderul.


Sursa: womenshealthmag.com

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Blush cremos făcut din ingrediente naturale. Oferă o pată de culoare tenului tău

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Andreea Ibacka, apel disperat pe internet: "Ajutor! Au dispărut!”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies