Ludovic Orban, anunț îngrijorător. Va fi haos în România, dacă Parlamentul nu va lua această decizie: „Riscul este foarte mare...”

Ludovic Orban a făcut anunțul îngrijorător: „Riscul unui nou val epidemic este foarte mare, dacă...”
orban

Orban: Dacă Parlamentul respinge starea de alertă, riscul unui nou val epidemic este foarte mare.

Premierul Ludovic Orban afirmă că, dacă Parlamentul respinge prelingirea stării de alertă, "riscul unui nou val epidemic este foarte mare”, întrucât, în acest caz, autorităţile nu vor avea pârghiile legale pentru a asigura respectarea regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Orban, mesaj îngrijorător pentru români

"Eu am convingerea că reprezentanţii cetăţenilor din Parlamentul României vor mai reflecta. Decizia de prelungire a stării de alertă nu este o decizie politică, este o decizie care trebuie luată în baza unor considerente care ţin de sănătatea publică din România”, a declarat premierul, vineri, întrebat ce

se va întâmpla dacă parlamentarii vor respinge prelungirea stării de alertă. 

Citeste si: „Arsenal” găsit de Poliție la What's Up în casă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: ȘOC TOTAL în ROMÂNIA! Un profesor de tehnologie de 66 de ani din Giurgiu plătea o minoră de clasa a VIII-a pentru relații intime și filmulețe deocheate. Bărbatul voia să îi vadă ”moțul”!

Citeste si: Emy Alupei vorbește pentru prima dată despre relația cu Iancu Sterp: „Dacă doarme la mine...”

Orban a precizat că solicitarea privind prelungirea stării de alertă este făcută în urma deciziilor luate de către specialişti şi că această stare permite autorităţilor "să impună un set de reguli care nu au alt obiectiv decât protejarea sănătăţii oamenilor”.

"Din punctul de vedere al Guvernului, prelungirea stării de alertă este o necesitate, este indispensabilă pentru a putea asigura respectarea măsurilor, altfel nu vom avea pârghii.

Dacă Parlamentul respinge starea de alertă, riscul unui nou val epidemic este foarte mare pentru că autorităţile vor fi lipsite de instrumente, de pârghiile legale, constituţionale de care au nevoie pentru a putea asigura respectarea regulilor”, a mai afirmat primul ministru, scrie News.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Raed Arafat despre cine va scăpa de izolarea la domiciliu, după ce se va întoarce din străinătate

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies