Ludovic Orban, despre un posibil lockdown de Paște! Anunț de ultimă oră

Ludovic Orban
Ludovic Orban a vorbit despre lockdown de Paște

Ce spune fostul premier al României, Ludovic Orban, despre un posibil lockdown de Paște! Este vestea zilei, după ce țara a intrat iar în stare de alertă.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut declarații importante despre carantină. Fostul premier al României a declarat luni, 15 martie, că măsurile de combatere a pandemiei de coronavirus prevăzute în Hotărârea de Guvern recent adoptată va fi valabilă cel puțin o lună. De asemenea, liderul PNL a recunoscut că există mai multe discuții referitoare la „îmbunătățirea” măsurilor luate până acum:

„A fost adoptată Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă.

Ce este cuprins acolo, va fi valabil o lună de zile. S-a purtat discuții și se poartă discuții, nu trebuie să neg privind îmbunătățirea măsurilor sau o flexibilizare a măsurilor.

Subiectul pe care l-am discutat în birorul politic a fost o nemulțumire expimată de un coleg privind reintroducerea cazurilor din focare în calculul incidenței, a ratei de infectare, care a mărit această rată de infectare, adăugând și cazurile care erau în focare, în centre de vârstnici, a personelor cu dizabilități, unde nu era transmitere comunitară”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Se prelungește Starea de Alertă în România! Noi restricții pe timp de noapte

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Luni, România a reintrat în stare de alertă pentru cel puțin 30 de zile.

Lockdown
Lockdown de Paște? Ce spune Ludovic Orban[Sursa foto: PixaBay]

Florin Cîțu, declarații despre noile restricții

Cea mai importantă schimbare este legată de circulația pe timp de noapte. Prin ultima hotărâre guvernamentală intrată în vigoare duminică noapte, cetățenilor le este interzisă deplasarea în afara locuinței în intervalul 22.00- 05.00.

Citeste si: Alexandru Rafila spune cât timp ne protejează vaccinul anti-COVID: „Imunitatea prin boală..."

„Ne-am uitat la ce fac alte țări, printre primele măsuri asta a fost (…) Este o măsură folosită cu succes în alte țări.

(…) Nu toată lumea a respectat recomandările din iarnă, de aceea trebuie să impunem această restricție, este o restricție minoră în viziunea mea”, a declarat premierul Florin Cîțu.

„Eu zic că diferența o fac dozele de vaccin, în martie vom vaccina aproape un milion de români, în aprilie vom vaccina aproape 2 milioane, în plus față de câți avem acum”, a adăugat premierul.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies