Ludovic Orban, noi măsuri pentru România! Ce se poate întâmpla de pe 22 iulie

ludovic-orban-masuri-romania-22-iulie
ludovic-orban-masuri-romania-22-iulie

Ludovic Orban, noi măsuri pentru România! De Sâmbătă, 22 iulie, se pot impune măsuri restrictive noi în România.

Ludovic Orban, noi măsuri pentru România! Ludovic Orban a susținut o conferință de presă în această dimineață, Sâmbătă, 22 iulie, imediat după conferința cu prefecții din România. Premierul țării a mărturisit că în România se pot impune noi restricții restrictive, care vor intra în vigoare noaptea, după orele 22:00-23:00.

Citeste si: Ludovic Orban, despre al doilea val de coronavirus „Am putea vorbi de...”

Ludovic Orban a explicat că sunt anumite localuri, precum cluburile, care ar trebui să se închidă, dacă nu sunt respectate regulile recomandate de autorități. La fel ca în alte țări, cluburile ar trebui să se închidă la 22:00 sau 23:00, pentru a evita infectarea în masă.

ludovic-orban-masuri-romania-22-iulie
ludovic-orban-masuri-romania-22-iulie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ludovic Orban, noi măsuri pentru România!

„Sunt unele cluburi care, după părerea mea, ar trebui închise. Şi aici va trebui să ne gândim foarte serios dacă nu luăm şi noi măsuri care au fost luate în alte ţări ca după ora 22 sau 23 să se închidă astfel de tipuri de activităţi. Asta va trebui să facem o analiză şi dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea regulilor, putem să luăm astfel de decizii,” a declarat Premierul Ludovic Orban.

Citeste si: Orban: „Suntem într-un moment în care ori cresc infectările, ori reuşim să stăvilim epidemia”

„Am un mesaj de revoltă şi indignare faţă de amânarea dezbaterii de către Senat a legii care să ne pună la dispoziţie instrumentele indispensabile în lupta împotriva epidemiei. Amânarea înseamnă o creştere dramatică a risului de infectare. În toate ţările democratice autorităţile au la dispoziţie carantina, izolarea la domiciu, posibilitatea de a trata pacienţii sub control medical,” a continuat Premierul, potrivit stirilekanald.ro.

”La ora actuală, nu avem această pârghie pe care o are orice autoritate din orice ţara de a decide izolarea la domiciliu a celor care au intrat în contact cu persoane infectate. Există riscul ca persoanele infectate sau suspecte să se plimbe libere în societate fără a putea dispune masuri de izolare a lor care înseamnă măsuri de izolare a virusului.

Nu pot să înţeleg de ce se amână adoptarea acestui act normativ vital.

Fiecare zi în care nu intră în vigoare această lege este risc major de creştere a numărului cazurilor de persoane infectate şi transmitere a virusului in comunitate,” a mai spus acesta, potrivit sursei.

Citeste si: Ludovic Orban, anunț îngrijorător. Va fi haos în România, dacă Parlamentul nu va lua această decizie: „Riscul este foarte mare...”



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Doliu la Puterea Dragostei! Philip varsă lacrimi amare: „Îngerul meu păzitor...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies