Noi restricții în România! Ludovic Orban a făcut anunțul sumbru

ludovic-orban-noi-restrictii
ludovic-orban-noi-restrictii

Se pare că se vor implementa noi restricții dure în România, iar anunțul sumbru a fost făcut chiar de prim-ministrul României, Ludovic Orban.

Noi restricții vor fi impuse în România, după ce numărul bolnavilor de coronavirus crește din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Prim-ministrul țării, Ludovic Orban, a declarat că măsurile introduse vizează orarul localurilor.

Citeste si: Decizia de ultim moment luată de Ludovic Orban: restricții de la 1 august!

Se pare că terasele, barurile, cluburile etc. vor funcționa după un nou program, fie că vorbim despre organizarea evenimentelor private sau zilele normale de funcționare.

Decizia a fost adoptată pe 1 august, sâmbătă, în cadrul unei videoconferințe organizate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Ludovic Orban: se introduc noi restricții în România

ludovic-orban-noi-restrictii
ludovic-orban-noi-restrictii

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Decizia de introducere a unor restricţii privind orarul, va funcţiona pentru toate tipurile de evenimente care se organizează la terasă.

Nu poţi să impui un orar de lucru, adică să limitezi la ora 23:00 şi pentru unii să permiţi şi pentru alţii să nu permiţi,” a declarat Ludovic Orban, referitor la organizarea evenimentelor private.

Citeste si: Firea, critici dure la adresa întâlnirii între Ludovic Orban şi liderii USR şi PLUS: "Au venit să joace păcănele la Palatul Victoria"

Mai mult decât atât, premierul a fost întrebat unde va fi adoptată această măsură, iar acesta a explicat că oriunde va fi necesar, adică în toate județele cu risc epidemiologic mare.

„În judeţele cu răspândire mare a virusului, unde există risc de transmitere în comunitate, pentru a reduce acest risc de răspândire a virusului. Se ştie foarte clar că foarte multe terase după ora 23:00 se transformă în locuri de petrecere, locuri care e foarte greu totuşi să impui respectarea regulilor şi din cauza asta preferăm să luăm această măsură. De altfel le va face şi bine oamenilor.

Domnul secretar de stat Raed Arafat mi-a trimis proiectul de hotărâre pregătit împreună cu Grupul de Suport Tehnico-Ştiinţific, vom analiza proiectul de hotărâre şi vom lua decizia în cursul zilei de astăzi şi o vom anunţa public,” a continuat Ludovic Orban.

Citeste si: Marcel Vela, despre întoarcerea la starea de urgență: „O să vedeți că românii sunt responsabili”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cel mai bizar simptom al coronavirusului! Specialiștii l-au adăugat recent pe lista de simptome

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Adrian Streinu-Cercel, despre mutațiile noului coronavirus: „Grad mai mare de severitate”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies