"Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori" Valentina Pelinel, declaraţii emoţionante despre viaţa de familie

"Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori" Valentina Pelinel, declaraţii emoţionante despre viaţa de familie

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au trei copii, dar se pare că nu vor să se oprească aici.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au un mariaj fericit şi trei copii minunaţi, două fete şi un băiat. Ei bine, omul de afaceri nu vrea să se oprească aici, deşi are nouă moştenitori. Frumoasa lui soţie spune că acesta îşi doreşte să devină, din nou, tătic.

Citeste si: Valentina Pelinel, declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea! „Mulțumim lui Dumnezeu”

Valentina Pelinel, declaraţii emoţionante despre copiii ei: "După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc" 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

" Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta.

Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de...și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete. Nu m-am gândit niciodată! Dar atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât.
Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori! Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine, pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate
.", a declarat Valentina pentru click.ro

Citeste si: Cristi Borcea a recunoscut că a început relația cu Valentina Pelinel în timpul căsătoriei cu fosta nevastă: „Tot timpul am fost cu ea!”

Ei bine, după ce a mărturisit că e posibil să devină, din nou, mămică, Valentina a vorbit în continuare despre copiii ei, dezvăluind cine este poznaşul familiei. Sau mai bine zis...poznaşa.

Rania, una dintre fetițe, ar fi câștigat cu succes titlul de "năzdravana" familiei:" Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață.", a adăugat Valentina Pelinel, pentru sursa amintită.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies