„Lui nu-i pare rău pentru că el nu a plâns absolut deloc. Se uita pur și simplu sadic la mine.” Ce pedeapsă riscă fostul soț al Danei Roba

„Lui nu-i pare rău pentru că el nu a plâns absolut deloc. Se uita pur și simplu sadic la mine.” Ce pedeapsă riscă fostul soț al Danei Roba
„Lui nu-i pare rău pentru că el nu a plâns absolut deloc. Se uita pur și simplu sadic la mine.” Ce pedeapsă riscă fostul soț al Danei Roba

Dana Roba a avut prima confruntare față-în-față cu fostul său soț, Daniel Balaciu.

În urmă cu mai bine de trei luni, Dana Roba a trecut prin cumpăna vieții sale. Soțul vedetei, Daniel Balaciu, s-a năpustit asupra sa cu un ciocan și a lovit-o în repetate rânduri. Bruneta a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde medicii s-au chinuit timp de nouă ore să o țină în viață. Din fericire, Dana Roba a scăpat cu viață din mâinile tatălui copiilor săi, iar acum este pe zi ce trece mai bine.

Makeup artista a revenit la activitățile sale zilnice, și-a refăcut viața emoțională, iar în tot acest timp, Daniel Balaciu s-a aflat și se află în continuare în spatele gratiilor. Bărbatul urmează să răspundă în fața legii pentru faptele sale.

Dana Roba a vorbit despre pedeapsa pe care o va lua Daniel Balaciu

Citește și: „Îi spun soțul vechi al lui mami. Nici măcar tată nu mai vor să-i spună. Celine m-a surprins.” Fetele Danei Roba nu mai vor să audă de Daniel Balaciu! Vedeta, șocată de vorbele fiicei sale mai mici

Ce pedeapsă riscă fostul soț al Danei Roba
Dana Roba și Daniel Balaciu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu câteva zile a avut loc prima confruntare față-în-față dintre Dana Roba și cel care era la un pas să-i ia viața. Bruneta a vorbit despre pedeapsa pe care o riscă tatăl fetițelor sale, după ce a încercat să-i pună capăt zilelor cu un ciocan.

Încă nu s-a luat nicio decizie, acum confruntarea este făcută de către procuror pentru a vedea la ce fel de tentativă de omor se încadrează Daniel, la tentativă de omor simplă sau premeditată. Pentru asta se face confruntarea între părți, din partea vătămată și partea pârâtă. Dacă o să îi dea premeditarea, ceea ce eu cred 90% că îi va pune premeditarea, care este undeva la peste 15 ani de închisoare în România.

Iar mai jos de premeditare este tentativă de omor simplă este undeva la până în 10 ani .”, a declarat în exclusivitate pentru  stirilekanald.ro  Dana Roba.

Dana Roba, în stare de șoc după confruntarea cu fostul soț

Citește și: „Va fi cea mai spectaculoasă nuntă!” Dana Roba a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă, în prezent, în viața make-up artistei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce pedeapsă riscă fostul soț al Danei Roba
Dana Roba și Daniel Balaciu [Sursa foto: Instagram]

La întâlnirea cu Daniel Balaciu, makeup artista a venit fără avocatul său. Vedeta a avut posibilitatea să îl privească în ochi pe cel care a vrut să îi ia viața, iar întâlnirea a fost una de-a dreptul traumatizantă pentru ea. Dana Roba a ieșit din sala de judecată în lacrimi și a făcut mărturisiri cutremurătoare despre întâlnirea cu fostul soț.

„Lui nu-i pare rău pentru că el nu a plâns absolut deloc. Se uita pur și simplu sadic la mine, nici măcar nu mi-a schițat un zâmbet sau să dea acolo o lacrimă. Eu am plâns o oră în continuu. Erau trei polițiști în biroul procurorului, plus procurorul, grefierul și avocatul lui, eu am fost fără avocat ieri, dar am fost cu Hristos și sunt sigură, chiar dacă am fost singură atunci când el m-a bătut și nu au fost medici, la fel a fost Hristos lângă mine și atunci a fost cel mai important.

Nu oamenii sunt importanți, ci Dumnezeu este important să fie acolo chiar și la cele mai nefericite momente din viață.”,  a mai povestit Dana Roba.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„O nuntă ca-n povești!” Horia Brenciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare după nunta Anei Baniciu cu Edy Kovacs!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies