Luis Gabriel va deveni tătic pentru prima oară! Iubita artistului este însărcinată în 6 săptămâni: „Cea mai frumoasă veste!”

Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți!
Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți!

Luis Gabriel și partenera lui, Haziran, vor deveni părinți pentru prima dată!

Luis Gabriel și Haziran trăiesc cele mai fericite clipe din viața lor! Iubita cunoscutului manelist este deja însărcinată în șase săptămâni și a dat marea veste cu puțin timp în urmă, chiar pe rețelele de socializare. Vedeta a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie în care apare ecografia sarcinii, mărturisind că este cea mai frumoasă veste pe care a primit-o vreodată și este mai fericită ca niciodată că va deveni mămică pentru prima oară.

Citeste si: Cristian Comănici este colegul Biancăi! Cei doi vor prezenta noua emisiune online pe canalul de Youtube WOWnews

Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți!
Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți![Sursa foto: Instagram]

„Baby loading.. ❤️👶🏼 6 weeks 🙏 Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ! Cea mai frumoasă veste pe care am primit-o!”, a scris Haziran în descrierea fotografiei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fanii au reacționat imediat la aflarea veștii și i-au felicitat pe viitorii părinți în secțiunea de comentarii:  „Deci încă nu pot să cred sarcină ușoară hazi”, „Felicitări! Sarcina ușoară!”, „Ma bucur mult pentru voi! Sarcina ușoară”, „Felicitări! Sarcina ușoară și un bebe sănătos!”,  sunt câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: Lucian Viziru, surpriză de proporții pentru soția sa! Actorul i-a dat inelul după 11 ani de căsătorie: „I l-am oferit abia acum”

Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți!
Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți![Sursa foto: Instagram]

Luis Gabriel și-a cerut iubita în căsătorie vara aceasta

Luis Gabriel și Haziran sunt împreună de aproape un an de zile, iar în luna august a acestui an celebrul manelist i-a făcut o surpriză uriașă iubitei sale. Ei bine, în timp ce se afla pe scenă, Luis Gabriel și-a cerut iubita în căsătorie, iar momentul a fost cel puțin emoționant. Mai mult, în cadrul unui interviu, artistul mărturisea că Haziran este femeia pe care și-o dorește alături pentru tot restul vieții, motiv pentru care nu s-a gândit prea mult în ceea ce privește cererea de

căsătorie.

„Suntem împreună de un an. Chiar dacă pentru unii înseamnă puțin timp, noi am trăit într-un an cât alții în zece și ne iubim necondiționat. M-am decis să o cer în căsătorie pentru că ea este femeia vieții mele, ea s-a născut atunci când m-a cunoscut pe mine. Ne iubim, ne respectăm și avem încredere unul în altul și sunt bucuros că am găsit, într-o lume atât de mare, omul meu de suflet" ,a mărturisit manelistul, pentru  Cancan.ro.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Viviana Sposub, primele declarații despre Andreea Bălan! Cum se înțelege cu fosta soție a lui Burcea: „Nu o să mă mai ascund după deget”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies