Lumea artistică a mai pierdut o stea. Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 ani

Lumea artistică a mai pierdut o stea. Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 ani
Lumea artistică a mai pierdut o stea. Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 ani

Valentin Uritescu locuia de doi ani la un centru de îngrijiri speciale

Valentin Uritescu s-a stins în urmă cu puţin timp. Luna trecută  fost internat la un spital particular din Bucureşti. Artistul se retrăsese de pe scenă de ani buni, din cauza unor probleme de sănătate.

În luna mai 2022, actorul a fost dus de urgenţă, la spital. Valeria Uritescu a făcut câteva declaraţii despre starea de sănătate a actorului.

"A fost dus la un spital particular.

Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea…. Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat, iar azi, după ce i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva. Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă. Este bolnav de ani buni. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații.
El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”,
a declarat pentru Fanatik Valeria Uritescu, în luna mai 2022.

Valentin Uritescu a murit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce conţine bagajul Elenei Udrea la Penitenciar. “La Târgșor nu o să-ți mai întinzi părul cu placa!”

Valentin Uritescu locuia de doi ani la cămin

Soţia lui a precizat că actorul locuia de doi ani la un centru specializat de îngrijire. Conform declarațiilor doamnei, locaţia era chiar mai bună ca la un hotel şi merita să stea într-un loc in care primeşte îngrijire la standarde înalte.

Cine a fost Valentin Uritescu

Citeste si: Sânziana Buruiană, declaraţii surprinzătoare despre alăptatul în public! „Toată lumea începe să facă poze!”

Valentin Uritescu s-a născut în anul 1941, în judeţul Alba. În 1963 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Pe data de 7 februarie 2004, Valentin Uritescu a primit de la Președintele României Ion Iliescu, Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofițer, Categoria D- "Arta Spectacolului".



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei! Cum o pregătește pe fiica ei: „Trebuie să am niște discuții cu ea”

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesajul dur transmis de Cheloo după ce o tânără de 19 ani a fost ucisă de urs în Jepii Mici: ”Vrem și noi statut de specie protejată”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies