"Lumea sa se pregateasca pentru un nou CUTREMUR MARE" - Se va face resimtit in toata lumea!

"Lumea sa se pregateasca pentru un nou CUTREMUR MARE" - Se va face resimtit in toata lumea!

Maria Ghiorghiu face o noua previziune socanta dupa o noua viziune pe care a avut-o.

În aceasta viata dragilor, sa nu avem teama de nimeni si de nimic, ci numai de BUNUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI,pentru ca nu cumva sa gresim,si sa pacatuim cu voie sau fara voie.                    
Noi sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca ca si pana acum,si sa ne daruiasca sanatate,pace si liniste sufleteasca.
România fratilor, este ROMANIA DUHULUI SFANT, iar Poporul român ,este Poporul ales de Dumnezeu,pentru ca FIUL SĂU si MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS,sa vină în NOUL SĂU IERUSALIM,în ROMANIA SFANTA.", scrie Maria Ghiorghiu pe blog.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Primele imagini cu fetita nascuta de mama lui Andrei, tanarul mort in Colectiv - Cum arata fiica femeii de 52 de ani - Au decis sa ii puna numele Andreea, dupa fiul lor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Emotionant! Mama unui tanar mort in clubul "Colectiv" a devenit din nou mama, desi are 52 de ani! A nascut in urma cu ocateva zile o fetita! E un adevarat miracol

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies