Luminita Anghel: “Am 58 de kilograme si vreau sa mai slabesc ca sa raman insarcinata”. A reusit sa dea jos peste 30 de kilograme mancand “ca un gandacel”

Luminita Anghel: “Am 58 de kilograme si vreau sa mai slabesc ca sa raman insarcinata”. A reusit sa dea jos peste 30 de kilograme mancand “ca un gandacel”
Luminita Anghel: “Am 58 de kilograme si vreau sa mai slabesc ca sa raman insarcinata”. A reusit sa dea jos peste 30 de kilograme mancand “ca un gandacel”

Luminita Anghel a nascut primul ei copil, un baietel, in decembrie 2011. Pe perioada sarcinii, cantareata a luat peste 30 de kilograme pentru ca a mancat. Nu a avut pofte, ci pur si simplu si-a dorit sa manance.

Luminita ne-a marturisit care e “dieta” pe care o urmeaza acum pentru ca, chiar daca a ajuns la 58 de kilograme, atat cat avea inainte de a ramane insarcinata, solista vrea sa mai slabeasca.

“Am vazut-o pe Teo la voi, la WOWbiz, intr-o seara, cand degusta niste bunatati si spunea ca in urma interventiei pe care a avut-o asupra sa, de micsoarare a stomacului, mananca in cantitati foarte, foarte mici.

Si ca mananca orice, dar foarte putin, aproape cat un gandacel. Si am zis: Ia sa vad daca sunt in stare, daca am destula vointa sa fac acest lucru! Chiar daca nu am stomacul micsorat, am incercat si a functionat. Mananc in cantitati foarte mici absolut orice imi doresc. Acum cateva zile chiar am mancat o bucatica de ciocolata de casa, alba si neagra, pentru ca nu mai mancasem de mult dulce, de cand am inceput sa tin regim dupa nastere si am zis trebuie sa fie ceva daca am reusit sa slabesc din ce in ce mai mult mancand putin…
probabil aceasta bucatica mica de ciocolata nu o sa se vada si nu s-a vazut. Am eliminat in totalitate mezelurile, recunosc ca eram un mare fan al mezelurilor inca din copilarie. Acum am 58 de kilograme ca inainte de a-mi face planuri de a avea o viata personala, adica din 2010 cand ma mutasem din nou singura si o luasem de la zero cu copiii mei”,
a declarat Luminita Anghel pentru WOWbiz.ro.

Cantareata a recunoscut ca isi mai doreste un copil si spera ca aceasta veste frumoasa sa ne-o dea chiar in acest an.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“As vrea sa mai slabesc pentru ca doresc sa raman insarcinata si vreau sa am un punct de pornire firesc si sub nicio forma nu as mai face greseala pe care am facut –o, cu ghilimelele de rigoare, de a manca atat de mult in sarcina cum am facut la

primul meu copil natural. Eu am fost foarte sincera intotdeauna, in sarcina nu am mancat pentru ca asa mi-a cerut organismul, ci pentru ca am vrut. Nu am avut pofte, nu am avut rasfaturi peste noapte, am mancat pentru ca mi-am dorit sa mananc lucruri pe care nu le mancasem de ani de zile. In perioada in care eram foarte slaba si in incercarea mea de a ramane slaba, in toata tineretea mea, erau lucruri de care chiar nu ma mai atinsesem.
Torturi, prajituri de casa, inghetata en-gross, ciocolate, garnituri langa fripturi. Nu mancasem ani de zile un piure facut in casa langa un snitel gustos. Si mi-am permis in sarcina. Si nu cred ca am facut o crima pentru ca, uite, am reusit sa slabesc”
, ne-a mai spus Luminita Anghel.

Cantareata ne-a dezvaluit si ce va manca de Paste, in Bulgaria, pentru ca acolo il va petrece.

“De Paste, noi nu suntem in tara, ci la vecinii bulgari. Vom merge o intreaga gasca, vin niste rude de-ale sotului meu, din Franta. Voi manca probabil fructe de mare”, a conchis artista.

##VIDEO4532##

Imagine: Tiberiu Lupasc

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies