Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii
Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Ce anunță Luna plină în Balanță, care va avea loc pe data de 8 aprilie. Ce se întâmplă începând cu această perioadă cu cele două zodii menționate.

Pe data de 8 aprilie, are loc un eveniment astrologic extrem de important. Luna plină are loc în Balanță și vine cu schimbări pe care nimeni nu le va uita vreodată.

Acest eveniment marchează sfârșitul unui ciclu al muncii, precum și șansa de a repara o prietenie sau de a întâlni o oportunitate căreia nu trebuie să îi dai cu piciorul. Iată care sunt zodiile cele mai afectate de Luna plină în Balanță, căci întreaga lună va fi dirijată de acest eveniment.

Citeste si: Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

Nativii zodiei Gemeni sunt în luna aprilie dirijați de proiectele profesionale pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit și nu au timp de pierdut. Au niște termene pe care trebuie să le respecte, iar acest lucru nu este deloc pe placul lor, iar din acest punct de vedere ar putea să aibă parte de certuri cumplite cu șefii ori cu partenerul de viață.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii
Luna plină în Balanță. Schimbări importante pentru două zodii

Citeste si: SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Este luna în care nativii zodiei Gemeni au ocazia de a face o figură bună în fața șefilor, dar și a prietenilor. A venit momentul pentru acești nativi să culeagă roadele muncii lor și înțeleagă prioritățile.

Nativii zodiei Balanță, sfătuiți să închidă unele capitole din viața lor

Pentru nativii zodiei Balanță, a venit momentul să închidă niște uși din trecut și să învețe să se detașeze de tot ce îi face să sufere. Fie că este vorba despre casă, despre familie sau despre locul de muncă, nativii zodiei Balanță sunt pregătiți să o ia de la capăt și să facă niște investiții pentru propria persoană, fără să se gândească la ceea se întâmplă în jurul lor.

Citeste si: Cei mai parsivi barbati, in functie de zodia in care s-au nascut

Dacă vor învăța să închidă capitolele din viața lor și să privească în viitor cu speranță, au ocazia să termine luna aprilie cu zâmbetul pe buze și mult mai liniștiți decât sunt acum.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies