Lună Plină în semnul Săgetător. Ce capitol din viață încheie fiecare zodie

Lună Plină în semnul Săgetător. Ce capitol din viață încheie fiecare zodie
Lună Plină în semnul Săgetător. Ce capitol din viață încheie fiecare zodie

Luna Plină, formată pe data de 17 iunie 2019, vine cu schimbări remarcabile pentru toate zodiile, iar influența sa se va resimți puternic până pe data de 17 iulie 2019.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o perioadă împactantă în sectorul filosofiilor și convingerilor de viață. Acești nativi pot să-și schimbe radical principiile, posibil chiar în urma unei călătorii, unui curs, seminar sau în urma unui dialog cu o persoană înțeleaptă. Nativii pot simți remușcări și păreri de rău vizavi de o decizie luată în decembrie 2018 care să aibă legătură cu străinătatea, cu actele, contractele și justiția, dar acestea vor fi roadele pe care le vor culege acum.

Nu au de ce să se teamă deoarece Micul Înțelept și Vindecătorul zodiacului, Chiron se află în semnul lor, și-i va ghida în luarea celor mai bune decizii de viitor, însă, atenție, nu trebuie luate în această perioadă. Nativii vor privi cu multă înțelepciune o situație legată de carieră și vor fi mult mai liniștiți cu privire sectorul profesional.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de această lunație pe o casă karmică care vorbește despre secrete, intimitate si sexualitate, dar și despre banii deținuți împreună cu partenerul de viață, despre moșteniri.

Se vor culege roadele în aceste direcții, mai ales dacă deciziile au fost luate și acțiunile au fost întreprinse la finele anului trecut. Pentru acești nativi se formează un aspect plăcut între Uranus, planeta marilor schimbări, și Luna Neagră, karma negativă cu care vin din trecut (chiar din altă viață), ceea ce ar putea să însemne încheierea unui episod dureros, trist care i-a marcat. Poate fi legat de locul de muncă, de starea de sănătate sau de soț/soție.
Zona studiilor înalte este foarte bine aspectată și ar putea avea parte de schimbări remarcabile în gândire, legate de principiile și filosofiile de viață. Pentru unii nativi se conturează schimbări de domiciliu, de loc de muncă și chiar plecări în străinătate, însă mai mult cu scop profesional decât relaxant.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna IULIE 2019. În Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjuncție rară! Trei zodii vor avea ZILE NEGRE! Ghinionul le va urmări- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Solstițiul de vară 2019. Trei zodii vor avea o zi pe care nu o vor uita niciodată

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de această Lună Plină întocmai în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Pentru acești nativi se va încheia o etapă deschisă la finele anului trecut și care are legătură cu modul în care au relaționat, au interacționat cu soțul/soția sau partenerii de afaceri. Li se cere detașare, echilibru, toleranță și înțelepciune în dialog și acțiuni. Nu este momentul deciziilor radicale, mai ales că aspectele astrologice ale momentului favorizează o ruptură, un divorț, încheierea unui parteneriat.

Însă, este foarte probabil ca cei care au discutat despre despărțire și au luat deja decizia de a merge pe drumuri separate, acum chiar să semneze actele de divorț. Impactul acestei lunații cade și asupra carierei și sunt sfătuiți să evite situațiile la limită, radicalismul, situațiile riscante pentru că pot comite erori grave acum și prețul va fi mare. Cu alte cuvinte, vor fi confuzi acum și nu trebuie să ia decizii legate de carieră, mai ales că se conturează și un aspect karmic mai puțin plăcut, complicat, deranjant, cu Luna Neagră, karma din trecut (lecția dură cu care vin din
altă viață), iar aceasta se află întocmai pe casa muncii și a sănătății. Răbdarea le va fi cel mai bun aliat în această perioadă.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor deveni mai îndrăzneți odată cu această lunație și vor simți nevoia să spună lucrurilor pe nume. Se poate acum să culeagă niște roade legate de locul de muncă (poate ale unor proiecte demarate în decembrie 2018) și nu este exclus să-și schimbe jobul. Sănătatea poate fi încercată în această perioadă, mai ales dacă nu vor ști să se detașeze de probleme și să-și dozeze energia. Se cere mai multă atenție în relația cu colegii de muncă. Nu este indicat să facă dezvăluiri prea intime și confesiuni legate de viața personală. Li se cere prudență în relația cu persoanele din străinătate, dar și în planificarea cîlîtoriilor peste hotare.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna IULIE 2019. În Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjuncție rară! Trei zodii vor avea ZILE NEGRE! Ghinionul le va urmări - previziuni complete pentru Kfetele.ro

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies