Luna plina in Taur, 4 noiembrie 2017! Cum sunt afectate zodiile

Luna plina in Taur, 4 noiembrie 2017! Cum sunt afectate zodiile
Luna plina in Taur, 4 noiembrie 2017! Cum sunt afectate zodiile

O Luna plina cu totul speciala, exaltată în Taur, are loc pe 4 noiembrie la ora 7:21 am.

Taur 

 

-Gândindu-vă retrospectiv veţi constata că aveţi mult prea mult de lucru pentru weekend şi nimic nu suportă amânare. Familia este într-adevăr prioritară dar cu siguranţă Taurii nu vor neglija în acest sfârşit de weekend munca.

 

Gemeni 

 

-Gemenii au parte de o întorsătură radicală a situaţiei în acest weekend.

Dacă pe parcursul săptămânii au fost copleşiţi de voie bună, sfârşitul acesteia îi poate aduce un posibil conflict destul de puternic cu membrii familiei.

 

Rac 

 

-Zilele libere sunt petrecute din totdeauna cu prietenii De către Rac. Nici acest weekend nu reprezintă o excepţie pentru nativ, astfel că, petrecăreţ fiind Racul va fi alături de prieteni şi în acest weekend.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

3 zodii cu succes colosal in noiembrie. Le-a pus Dumnezeu mana in cap

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies