Lungimea si forma palmelor dezvaluie din personalitatea ta! Fa-ti testul acum

Lungimea si forma palmelor dezvaluie din personalitatea ta! Fa-ti testul acum
Lungimea si forma palmelor dezvaluie din personalitatea ta! Fa-ti testul acum

Dincolo de zambetul pe care il afiseaza de multe ori persoanele atunci cand fac noi cunostinte sau cand interactioneaza, mainile pot trada o farama din personalitatea noastra.

Palme in forma dreptunghiulara
Persoanele care au palmele cu forma dreptunghiulara au tendinta sa rezolve mult mai usor problemele. Acestea sunt intuitive si le place aventura, de asemenea. Acest tip de persoane sunt absolut necesare atunci cand lucrezi la un proiect ce tine de munca sau de scoala.

Palme patrate

Persoanele cu palme patrate au detina sa fie practice. Acestea sunt foarte vorbarete, trateaza problemele din punct de vedere logic si practic, iar atunci cand vine vorba de exteriorizarea sentimentelor, au ceva probleme la capitolul comunicare.



Palme cu degete lungi
Persoanele cu degetele lungi sunt mai curioase din fire, in vreme ce cele cu degetele scurte sunt, de regula, liderii ideali.

Palme scurte
Persoanele cu mainile mici sunt pragmatice si au tendinta sa gandeasca orice situatie din punct de vedere logic, pentru a obtine cele mai bune solutii la probleme.

Palme mari

Persoanele care au palmele mari sunt sensibile si perfectioniste.
Aceste nu suporta ca lucrurile sa nu fie puse la locul lor. De asemenea, astfel de oameni au tendinta de a fi, contrar aparentelor, sensibile si sa empatizeze cu cei din jur.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum pregătește Gabriela Cristea limoncello și care sunt pașii pe care îi urmează până siropul este gata. “Puteți să puneți și o păstaie de vanilie”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies