Luni începe un nou sezon “Dimineața pe doi cu Greeg și Moga”, la Radio Impuls!

Luni începe un nou sezon “Dimineața pe doi cu Greeg și Moga”, la Radio Impuls!
Luni începe un nou sezon “Dimineața pe doi cu Greeg și Moga”, la Radio Impuls!

„Dimineața pe doi cu Greeg si Moga”, matinalul de la Radio Impuls, revine cu un nou sezon al emisiunii cu doze uriașe de energie, cu umor, informație, muzică bună și invitați gata să spună cele mai inedite povești despre activitatea lor.

Îndrăgiții prezentatori Greeg (Grigore Șerban) și Andrei Moga, împreună cu Nadina Zisu, responsabila cu știrile matinalului, sunt nerăbdători să dea startul dimineților pline de energie, de la ora 07:00, așa cum v-au obisnuit.

„Mi-a fost dor sa fiu alături de ascultătorii nostri, abia asteptam să începem luni seria întâlnirilor noastre matinale! Pentru mine e un privilegiu să aducem zi de zi o stare de bine, bucuria dialogului și informații proaspete ascultătorilor Radio Impul s”, spune Greeg (Grigore Șerban).

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„E o bucurie să fiu din nou alături de Greeg și Nadina. Ne-am propus să facem diminețile cât mai plăcute și energizante pentru toți cei care ne ascultă. Vom avea discuții interesante, momente amuzante și, bineînțeles, știrile de care toți avem nevoie. Am emotii ca un elev care începe școala, emotiile acelea frumoase, nerăbdarea de a povesti ce ai mai facut, de a împărtăși cu oamenii ce te bucură, ce te intrigă, ce te face

curios sau ce te face sa râzi cu poftă”, spune Andrei Moga.

„Știrile zilei sunt esențiale, iar eu mă voi asigura că ascultătorii Radio Impuls primesc tot ceea ce e relevant pentru a începe ziua cât mai informați. Ne dorim să transformăm diminețile într-o experiență dintre cele mai plăcute si utile pentru ascultătorii nostri”, spune Nadina Zisu.

Nu pierdeti, în fiecare dimineață, de la 07:00, la Radio Impuls, un nou sezon „Dimineața pe doi cu Greeg si Moga”, plin de muzica, dialoguri spumoase, informatii și voie bună!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Diana Dumitrescu, despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal și emoțiile care au încercat-o până la această schimbare. „Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil?”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies