Lygia Alexandrescu te învață cum să scapi rapid de celulită! Specialista kfetele.ro, sfaturi practice pentru femeile care vor să arate perfect!

Lygia Alexandrescu te învață cum să scapi rapid de celulită! Specialista kfetele.ro, sfaturi practice pentru femeile care vor să arate perfect!
Lygia Alexandrescu te învață cum să scapi rapid de celulită! Specialista kfetele.ro, sfaturi practice pentru femeile care vor să arate perfect!

Odată cu ieșirea din perioada stării de urgență și venirea verii, tot mai multă lume își pune problema unei vizite la plajă. Iar pentru a merge la plajă, trebuie să faci câteva pregătiri...

Iar una dintre marile probleme ale femeilor când se expun în costum de baie sunt cele produse de celulită și de aspectul inestetic al pielii din anumite zine, motiv pentru care specialista Kftele.ro, Lygia Alexandrescu, a pus la punct un meniu simplu de urmat pentru o dietă anticelulitică.

Citeste si: Lygia Alexandrescu, despre cum să scăpăm de kilogramele luate în starea de urgență! Specialista kfetele, sfaturi practice EXCLUSIV

Citeste si: Lygia Alexandrescu, față în față cu Leonard Miron! Sfaturi practice pentru a nu te îngrășa în perioada epidemiei de coronavirus

Citeste si: Ce să mănânci ca să ai sistemul imunitar puternic în sezonul virozelor? Recomandări de la nutriționist

”Alimentația este o soluție pentru celulită pentru că, indiferent câte creme folosești, deși și ele sunt bune, sau masaj, toate sunt de suprafață.

Cauza celulitei este internă și, dacă nu există probleme de sănătate, iar atunci este o problemă de alimentație”, ne-a spus Lygia Alexandrescu.

Mai mult decât atât, a mai explicat Lygia Alexandrescu, trebuie să fim atenți la ce și cât mâncam, iar foarte important este să ne hidratăm corect și să avem parte de anumite vitamine în cantitățile optime pentru a scăpa rapid de celulită. ”Trebuie să ne gândim ce îi place pielii, adică ce alimente sunt benefice pentru o piele frumoasă, străluitoare și netedă, fără acel aspect de coajă de portocală.

În primul rând, are nevoie de hidratare, o apă de bună calitate, cu puțin sodiu, iar ca și cantitate vorbim de 35-40 de ml pe kilogram corp.(...) Apoi, trebuie să ne asigurăm fermenții, iar aici intră fructele și legumele. De legume trebuie să ne bucurăm în această perioadă pentră că, după atâtea luni de mîncat din borcan și din congelator, iată, ne întoarcem în piață la tot ce e verde și frumos.
De asemenea, trebuie să urmărim fructele care conțin papaină, care conțin fibre foarte multe, și mă refer la kiwi, la ananas, pere și prune uscate. Și așa ne ținem și pofta de dulce sub control. Normal, avem nevoie și de potasiu, sunt fructe care conțin și mai mult potasiu decât banana, precum avocado.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Începem dimineața cu un pic de avocado pe o felie de pâine cu secară. Sau, iarăși foarte bigat în potasiu este cartoful, 150 de grame de cartofi copți ne asigură necesarul pentru o zi. Și avem nevoie și de vitamine liposolubile grase, precum vitamina D, vitamina A, din morcov sau cartof dulce sau avocado, dar și vitamina E.(...) De asemenea, dacă vrei piele frumoasă trebuie să renunțăm la acel pahar cu vin...

Important este să nu eliminăm pâinea într-o dietă anticelulitică, excluderea pâinii nu e recomandată pentru că organismul vrea carbohidrați”, a mai explicat Lygia Alexandrescu.

 

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!- stirilekanald.ro

 

Specialista kfetele.ro, Lygia Alexandrescu a dezvăluit care e alimentația viitorului

”Alimentația viitorului este dieta ecologică. Soluția stă în aliment. Un aliment integral, un aliment de sezon. Alimentele trebuie mâncate atunci când apar în mod natural. Adică, cireșele primăvara, merele toamna, nu cireșe în decembrie... Din cauză că nu mâncăm așa cum ar fi natural sunt și problemele cu care ne confruntăm acum, cele pe care le vedem cu toții, cu obezitate uriașă în rândul copiilor”, a explicat Lygia Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România. Mai mult, susține specialista, viitorul va însemna, de fapt, întoarcerea la tradițiile alimentare. ”Am uitat de natură, am uitat de firesc. Uităm de relația dintre ADN-ul nostru și alimentație. Iar asta este chiar secretul unei alimentații sănătoase. În viitor se vor face teste care ne vor spune ce și la ce oră chiar trebuie să mâncăm, ce alimente ne cere, de fapt, corpul. Și ce alimente să ceară în afara celor care sunt înscrise, deja, de generații, în felul nostru de a fi, în specificul fiecăruia? Iar ceea ce e de reținut, cred eu, este că viitorul nu mai promite carne, nu mai promite lactate, nu vom mai avea de unde... Vom mânca insecte, viermi și plante perene...”, spune Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu.

Mai mult decât atât, Lygia Alexandrescu este convinsă că soluția pentru o alimentație sănătoasă ar fi... la piață. ”Avem nevoie de acea femeie de la piață,. De la care să cumpărăm alimente curate. Alimente de sezon. Și să mâncăm echilibrat. Nu caloriile contează, ca număr, ci ceea ce mâncăm noi. În Occident, în lume, deja porțiile sunt mai mici, așa cum e sănătos, și să mănâncă mai sănătos. Nu se mai discută de cantitatea caloriilor, ci de calitatea lor.(...) La noi se discută de numărul caloriilor, dar uităm cât de mare este risipa alimentară”, a mai spus Lygia Alexandrescu, specialista kfetele.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies