„M-a amenințat că vine acolo să cânte, o să spună și o să facă... S-a victimizat pe rețelele de socializare.” Ce i s-a întâmplat Olguței Berbec, după ce a participat la un eveniment public

„M-a amenințat că vine acolo să cânte, o să spună și o să facă... S-a victimizat pe rețelele de socializare.”  Ce i s-a întâmplat Olguței Berbec, după ce a participat la un eveniment public
„M-a amenințat că vine acolo să cânte, o să spună și o să facă... S-a victimizat pe rețelele de socializare.” Ce i s-a întâmplat Olguței Berbec, după ce a participat la un eveniment public

Olguța Berbec se regăsește din nou în mijlocul unui scandal, ca urmare a acuzațiilor grave aduse de o colegă din aceeași breaslă. Neînțelegerile dintre cele două par a fi alimentate de un eveniment public și de aspectele financiare implicate.

După controversa anterioară cu Niculina Stoican, când au ajuns până în instanță din cauza drepturilor de autor, acum numele Olguței Berbec este din nou asociat cu tensiunile din sfera muzicii folclorice românești.

Din rândul colegilor de breaslă, o acuzație serioasă este îndreptată către cântăreața, în urma unei hore organizate în localitatea lor de origine.

Liliana Buncianu a declarat deschis că Olguța Berbec i-ar fi interzis ferm să participe pe scenă la evenimentul folcloric din Mărășești, dedicat comunității locale.

Citește și: “Nu am avut planul acesta!” Olguța Berbec, dezvăluiri despre motivul pentru care nu vrea să compună o piesă dedicată lui Petrică Mîțu Stoian

Olguța Berbec și Liliana Buncianu, conflict interminabil

Liliana Buncianu susține că sursa conflictului a fost suma investită în organizarea evenimentului, menționând că tensiunile s-au accentuat în contextul în care soția lui Novac a contribuit financiar pentru buna desfășurare a horei locale.

Cu toate acestea, lucrurile au escaladat, iar conform Lilianei Buncianu, orgoliile și rănile emoționale au condus la interdicția impusă de Olguța Berbec de a mai urca pe scenă.

„Soțul meu este consilier local la Baia de Aramă, știind de la el că s-au alocat 10 mii de la el pentru acest eveniment, unde este locul meu natal, am întrebat cum se organizează și cum se cheltuiesc acei bani, eu fiind invitată să cânt gratis.

Pe Olguța Berbec și pe domnul primar i-am întrebat, nu mi-au răspuns. Am fost sunată cu o zi înainte să-mi spună că sunt o tipă imprevizibilă și că pot să zic pe scenă despre bani. Exact Olguța mi-a spus, nu mai am ce să mai caut la acel eveniment, că este al ei, ea a promovat Mărășeștiul, eu sunt no name, nu am ce să caut acolo! Ea a susținut că vine cu o contribuție de 10 mii de euro la acest eveniment! Și am întrebat pe ce, din moment ce scena este a primăriei, locația e privată, a zis că
pe lumini. Iar luminile au fost montate tot de primăria orașului.A zis că e problema ei asta, că ea vine cu 10 mii euro, că nimeni nu poate să mai discute de bani că ea știe exact cum se organizează acest eveniment.”,
a declarat Liliana Buncianu, conform Star Popular.

Liliana Buncianu a adresat critici și primarului, afirmând că acesta nu a avut niciun comentariu cu privire la conflictul dintre ea și Olguța Berbec.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aceasta a manifestat o nemulțumire profundă, deoarece spera ca omul politic să aibă un rol de mediere pentru a permite talentul ambelor părți să strălucească, dat fiind faptul că ambele, atât ea cât și nașa Vlăduței Lupău, au pornit din același loc.

„Mi-ar fi plăcut ca domnul primar să medieze acest conflict și să mă invite să cânt, pentru că sunt născută și crescută în Mărășești, nu vreau locul nimănui și eram invitată fără nicio remunerație.

Dar domnul primar a jucat exact cum i s-a cântat. Probabil sunt alte probleme, nici nu cred că au pornit discuțiile de la bani. Probabil sunt alte leziuni sufletești, probabil nu se voia să fiu acolo, la cântat cu ea, Mici frustrări. Eu am stat în locul meu, nu am deranjat pe nimeni niciodată. Chiar și fratele Olguței este consilier local acolo. Nu vreau să cred că banii au fost motivul, s-a dorit ca eu să nu pun mâna pe microfon, deranja acest lucru”, a mai spus cântăreața.

Ce a spus Olguța Berbec despre acest subiect

Contactată de aceeași sursă precizată anterior, Olguța Berbec a ales să nu discute despre sumele de bani menționate de colega sa.

Ea afirmă că nu poate comenta asupra cheltuielilor primăriei locale, mai ales că acestea nu au fost încă acoperite. Cu toate acestea, recunoaște că ea și familia sa au contribuit financiar pentru organizarea evenimentului care a fost în centrul acestui scandal.

De asemenea, artista de muzică populară afirmă că, în realitate, conflictele cu colega sa de breaslă au izvorât nu din considerente financiare, ci din tensiunile politice legate de soțul Lilianei.

Un discurs politic programat pentru eveniment, conform declarațiilor lui Olguța Berbec, a fost sursa conflictului, dar ea precizează că nu i-a interzis colegii să urce pe scenă, ci i-a cerut să nu perturbe atmosfera pentru cei prezenți.

„Eu nu pot să răspund pentru banii de la primărie, banii nici măcar nu au plecat din primărie, nu s-au emis încă facturi. Atunci o să vedeți că trebuie achitate formația din Timișoara, strict acolo s-au dus banii. Alte cheltuieli, nu foarte mari, au fost achitate de mine și de soțul meu. Puteți întreba pe oricine din această localitate de câte ori și familia mea am făcut astfel de gesturi pentru comunitate. Noi am dorit să fie o horă frumoasă, a și fost. Implicarea mea a deranjat pe interpreta despre care vorbeați, și pe soțul acesteia, care are o altă culoare politică și își dorește să devină primar. Și-a mai dorit, dar nu a reușit să câștige. Acum, probabil, intenționa să aibă ceva discursuri politice la horă, eu i-am spus că nu este posibil lucrul ăsta și m-a amenințat că vine acolo să cânte, o să spună și o să facă… În acel moment i-am spus: vii să cânți când și cât vrei, dar nu ținem discursuri politice și nu stricăm dispoziția oamenilor cu răutăți! Evident, a extras din context, s-a victimizat în rețelele de socializare. Nimeni nu a oprit-o să cânte!”, a declarat și Olguța Berbec.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Olguța Berbec, mărturisiri sincere despre părinții ei

Artista a declarat, în urmă cu mai mult timp, despre părinții ei că au fost destul de permisivi și au lăsat-o să facă lucrurile așa cum a considerat ea. Dacă vine vorba despre sacrificiu, vedeta consideră că de abia acum se sacrifică pentru ea, deoarece stau cu copiii ei atunci când ea trebuie să participe la evenimente.

„Ai mei nu au fost genul acelor părinți care mână copilul de la spate. Ne-au lăsat să facem lucrurile așa cum am considera și eu și fratele meu, ne-au fost alături, ne-au susținut. Despre sacrificiu, mai degrabă acum se sacrifică pentru mine pentru că stau eu pe aici să joc și să cânt trebuie să stea cineva cu fetele acasă”, a mărturisit Olguța Berbec în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Citește și: Olguța Berbec a născut o fetiță! Cum se simte cântăreața de muzică populară după marele eveniment?

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Acum ne pregătim să mergem la control. Pentru un părinte sigur că nu este ușor să ai fetița bolnavă.” Olguța Berbec a trecut prin clipe de panică, după ce fiica ei cea mare s-a accidentat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies