„M-a bătut foarte tare. M-a luat de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu picioarele în burtă până când efectiv a obosit!” Simona Hapciuc, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa

„M-a bătut foarte tare. M-a luat de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu picioarele în burtă până când efectiv a obosit!” Simona Hapciuc, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa
„M-a bătut foarte tare. M-a luat de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu picioarele în burtă până când efectiv a obosit!” Simona Hapciuc, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa

Simona Hapciuc și-a deschis sufletul și a mărturisit povestea sa emoționantă de viață.

Simona Hapciuc este una dintre divele showbizului românesc, care s-a făcut cunoscută prin participarea sa la emisiune sportivă. Ulterior, vedeta a avut mai multe apariții publice și nu puțini au fost cei care au apreciat-o pentru ceea ce este cu adevărat și pentru modul în care a reușit să gestioneze anumite evenimente din viața sa.

Simona Hapciuc, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa

Cu toate acestea, au fost și persoane care i-au judecat alegerile și au condamnat-o pentru modul în care și-a trăit viața.

Totuși, puțini sunt cei care cunosc traumele prin care a trecut de-a lungul timpului.

Invitată în cadrul emisiunii „ În Oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Simona Hapciuc și-a deschis sufletul și a vorbit despre povestea sa de viață.

Simona Hapciu a fost abandonată de mama sa

Citește și: “Eu îmi aduc aminte că trăgeam de clanța aia de la ușă, dar ea era închisă cu lacăt. Trăgeam de ușă și plângeam.” Simona Hapciuc a povestit despre cele mai grele amintiri ale copilăriei sale

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Simona Hapciuc, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa

Potrivit mărturisirilor emoționante ale blondinei, aceasta a fost abandonată de către cea care i-a dat viață. Mai mult decât atât, Simona a fost chiar victima violenței mamei sale, care, potrivit mărturisirilor vedetei, era o consumatoare înrăită de alcool.

Când m-a părăsit, mama era doar o copilă. Și-a luat bagajul, pe mine m-a lăsat la bunici, la părinții ei și pe tata l-a lăsat în casă, el fiind invalid, fără nimeni.

Mai vorbeam din când în când cu mama, asta pentru că voiam eu, nu că mă căuta ea. Pe mama o cheamă Liliana, este dintr-un sat de Iași. Ea nu și-a dorit și nu își dorește nici în momentul de față.  Toate încercările au fost blocate. Prima oară când am cunoscut-o a fost după ce eu am terminat clasa a 10-a. M-a bătut foarte tare. M-a luat de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu picioarele în burtă până când efectiv a obosit.
Mama mea este alcoolică de la 16 ani, de când a cunoscut-o tata. Mi-a spus că nu m-a dorit niciodată. Mama e bolnavă acum, dar pentru mine deja nu mai există
.”, a declarat Simona Hapciuc.

Cine este bărbatul care i-a schimbat viața Simonei Hapciuc

Citește și: „I-am trimis fostului meu iubit, adică ultimului.” Simon Hapciuc, declarații incendiare despre relația cu fostul iubit arab. Ce făcea pentru a-l pune pe jar

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simona Hapciuc, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa

Tot în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, vedeta a povestit despre bărbatul care i-a schimbat viața pe vremea în care lucra ca ospătar în Germania. Acolo, blondina a întâlnit un bărbat mai în vrâstă decât ea care a fost un adevărat sprijin, atât din punct de vedere material, cât și emoțional. Cu toate acestea, diferența mare de vârstă dintre cei doi și-a spus cuvântul, iar astfel blondina a hotărât să se întoarcă în România și să îl părăsească pe bărbatul față de care are numai cuvinte de laudă.

« Am plecat în Germania. Am stat 2 ani și jumătate acolo și am început să lucrez ca ospătar. Acolo am cunoscut primul bărbat de care m-am îndrăgostit și este omul care a pus piatra de temelie la ceea ce sunt eu astăzi. Un bărbat mult mai în vârstă decât mine, era client al acelui local, este sicilian. Nu știu ce a văzut el la mine, nu știu ce i-a plăcut.

Nu știu dacă s-a îndrăgostit de mine sau i-a fost milă de mine. Am fost împreună cu el 2 ani și jumătate. El m-a învățat cum să mă îmbrac, să fiu mai stilată, îmi cumpăra tot, îmi dădea tot. Nu m-a mai lăsat să lucrez în barul ăla unde el mă cunoscuse. El mi-a cumpărat prima pereche de pantofi cu toc, primul ceas pe care l-am purtat. Vedeam în el mai mult un tată decât un iubit. Voiam să fiu în preajma lui, dar nu voiam să existe o relație între noi. De fiecare dată când exista o relație, era o chestie forțată. Îmi spunea „Înțeleg că nu îți place, dar măcar ai putea să te prefaci mai mult”. Încet s-au degradat lucrurile, astfel încât, după 2 ani și jumătate i-am spus că vreau să mă întorc în România .», a mai povestit Simona Hapciuc în cadrul emisiunii „În Oglindă”.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Am vrut să-i confirm că a ieșit câștigător și la capitolul tată.” Fiica celebrului canoist, Ivan Patzaichin, mărturisiri emoționante la doi ani de la decesul tatălui său!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies