„M-a bătut mama, a zis că am făcut-o de rușine, o să râdă satul și ce zice lumea. Copilul mi-a dat aripi.” Lidia Fecioru, despre momentul în care și-a părăsit soțul după nuntă, însărcinată fiind!

„M-a bătut mama, a zis că am făcut-o de rușine, o să râdă satul și ce zice lumea. Copilul mi-a dat aripi.” Lidia Fecioru, despre momentul în care și-a părăsit soțul după nuntă, însărcinată fiind!
„M-a bătut mama, a zis că am făcut-o de rușine, o să râdă satul și ce zice lumea. Copilul mi-a dat aripi.” Lidia Fecioru, despre momentul în care și-a părăsit soțul după nuntă, însărcinată fiind!

Lidia Fecioru a aflat la propria nuntă că soțul său aștepta un copil cu o altă femeie.

Lidia Fecioru este de profesie bioenergoterapeut, fiind cunoscută publicului larg pentru aparițiile sale televizate. În vârstă de 62 de ani, bioenergoterapeuta are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă.

Lidia Fecioru a divorțat până acum de două ori și are doi copii. Primul său copil a venit pe lume la scurt timp după ce părinții săi s-au despărțit. Lidia Fecioru s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 18 ani, însă mariajul său a fost unul extrem de scurt.

Chiar în ziua nunții, vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută. La poarta sa venise o femeie care a anunțat-o că așteaptă un copil cu soțul său. La auzul acelor vorbe, Lidia Fecioru nu a stat pe gânduri, ci a plecat de propria nuntă, părăsindu-l pe tatăl copilului său.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lidia Fecioru a vorbit despre acel evenimente nefericit din viața sa și cum a reușit să-l depășească.

Lidia Fecioru nu regretă că a fugit de la propria nuntă

Citește și: “În momentul când bărbatul își înșală nevasta sau începe să se certe, să n-o mai iubească, bărbatul începe să piardă bani.” Care este legătura făcută de Lidia Fecioru, între bani și loialitatea dintr-o relație

Lidia Fecioru, despre momentul în care și-a părăsit soțul după nuntă, însărcinată fiind
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Eu nu am vrut să divorțez. Chestia aia cu înșelatul, a trecut pe lângă mine, nici nu mă interesează.” Lidia Fecioru, dezvăluiri despre divorț! De ce a divorțat, de fapt, astrologul?

Deși în urma deciziei de a pleca de la propria nuntă, Lidia Fecioru s-a ales cu o bătaie zdravănă de la mama sa, bioenergoterapeuta nu regretă niciun moment decizia pe care a luat-o la momentul respectiv, indiferent de cât de greu i-a fost ulterior.

Denise Rifai: „Ați mai fugi astăzi de la propria nuntă?”

Lidia Fecioru: „Da. De trei ori da. Atunci pe moment aflasem că sunt însărcinată și aveam un alt țel. Mi-am făcut din start un alt țel, de a naște copilul. M-a bătut mama, a sărit la bătaie că a zis că am făcut-o de rușine, că o să râdă satul și ce zice lumea.

Nu m-a interesat. Am plecat în Ucraina, am lucrat la o fermă și am muls vacile până aproape să nasc cu două săptămâni înainte. A fost o perioadă destul de urâtă a vieții mele, dar după aceea copilul mi-a dat aripi.”, a declarat Lidia Fecioru.

Mama Lidiei Fecioru a încercat să o convină pe fiica sa să își abandoneze copilul

Lidia Fecioru, despre momentul în care și-a părăsit soțul după nuntă, însărcinată fiind
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Întoarsă în Republica Moldova, Lidia Fecioru a trebuit să se confrunte din nou cu mama sa, care a insistat să își lase copilul la maternitate. Cu toate acestea, vedeta nu a cedat insistențelor mamei și a ales să aibă grijă în continuare de copilul său. Astăzi, Lidia Fecioru mărturisește că și-a iertat mama și că îi este recunoscătoare pentru că a avut grijă de copiii săi și i-a iubit.

Denise Rifai: Când ați iertat-o pe mama pentru că a vrut să vă abandonați copilul?”

Lidia Fecioru: Și acum am această informație. E ca o traumă în sufletul meu, dar am iertat-o de mult. Am iertat-o după ce am văzut cât îmi iubește copilul pe care l-am născut. A fost crescut de ea de mic și i-a dăruit toată dragostea. Și-a răscumpărat într-un fel vina. Și copilul la rândul lui, a iubit-o foarte tare. Unde este iubire, răutatea nu are ce căuta.”, a spus bioenergoterapeuta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Am un talisman asupra mea de când eram mic! Nu cred că aș putea să mă despart niciodată de el.” Care este talismanul norocos al lui Jean de la Craiova?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies