„M-a emoționat foarte tare. Sunt emoționată și îmi vine să plâng.” Ileana Sterp, întâmplare emoționantă într-un magazin! Pe cine a întâlnit sora lui Culiță în timp ce făcea cumpărături?

„M-a emoționat foarte tare. Sunt emoționată și îmi vine să plâng.” Ileana Sterp, întâmplare emoționantă într-un magazin! Pe cine a întâlnit sora lui Culiță în timp ce făcea cumpărături?
„M-a emoționat foarte tare. Sunt emoționată și îmi vine să plâng.” Ileana Sterp, întâmplare emoționantă într-un magazin! Pe cine a întâlnit sora lui Culiță în timp ce făcea cumpărături?

Ileana Sterp a povestit în mediul online o întâmplare de care a avut parte la cumpărături.

Ileana Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online activitățile sale zilnice. Sora lui Culiță postează des imagini și filmulețe, vorbind adesea despre experiențele din viața sa personală sau din viața de familie. Astfel, bruneta este foarte apreciată în mediul online, acolo unde și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care o susțin și îi sunt alături la orice pas.

Ileana Sterp, emoționantă până la lacrimi de o urmăritoare

Citește și: „Pățesc destul de des. Am dureri foarte mari de cap și stări de vomă.” Ce le răspunde Ileana Sterp urmăritorilor care zic despre ea că este însărcinată

Ileana Sterp, întâmplare emoționantă într-un magazin! Pe cine a întâlnit sora lui Culiță în timp ce făcea cumpărături?
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “El a rămas în sufletul meu cu toate amintirile frumoase. Venea după mine seara și mă ducea în oraș!” Mama Geta, mărturisiri despre relația cu tatăl copiilor

Recent, sora lui Culiță a povestit în mediul online o întâmplare de care a avut parte în timp ce făcea cumpărături. Mai exact, Ileana s-a dus să cumpere anumite lucruri pentru o familie cu copii care nu au posibilități financiare. Bruneta s-a întâlnit în magazin cu o urmăritoare care a fost foarte entuziasmată că a văzut-o. Femeia respectivă a făcut un gest care a emoționat-o pe Ileana până la lacrimi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vin de la cumpărături, vreau să merg la niște copii să-i văd, să le duc câte ceva, în Tuștea, satul mamei. Și m-am întâlnit cu o doamnă care mă urmărește și a fost super entuziasmată. Am făcut o poză, m-a luat în brațe și m-a întrebat ce fac, ce-mi cumpăr.

Și am zis ca nu-mi cumpăr mie, dar fac niște cumpărături pentru niște copii. Și mi-a dat niște bani, să le cumpăr și din banii ăia ceva.

Și-am zis „Nu pot să-i accept, dar dacă vreți, le cumpărați din magazin și mi le dati și le duc cu drag”. Așa a făcut doamna. S-a dus și mi-a adus o plasă cu multe chestii și zice: „Eu am presimțit că sunt trei copii.

Sunt trei copii?”. Și am zis „Da, dar de unde ați știut?”, „Nu știu, așa am simțit”. Și m-a emoționat foarte tare, pentru că mă bucur super mult când întâlnesc genul ăsta de oameni. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să avem bunătatea asta unii pentru alții, să ne ajutăm la greu.

Să ajutam familiile în necaz. Să cautam copiii orfani, văduvele, în special. Sunt sigură că mulți dintre noi avem posibilitatea, dar poate nu ne facem timp pentru asta și poate nu ne gândim, nu că n-am vrea să facem o faptă bună.

Sunt emoționată și îmi vine să plâng. ”, a mărturisit Ileana Sterp, pe pagina sa de Instagram.

Ileana Sterp se confruntă cu probleme de sănătate

Ileana Sterp, întâmplare emoționantă într-un magazin! Pe cine a întâlnit sora lui Culiță în timp ce făcea cumpărături?
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ileana Sterp este foarte transparentă. Tânăra împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online atât momentele fericite din viața sa, cât și pe cele mai puțin plăcute. Recent, Ileana Sterp s-a confruntat cu probleme de sănătate. La auzul acelor vești, urmăritorii săi s-au grăbit să creadă că poate este din nou însărcinată, însă Ileana a infirmat acele zvonuri, mărturisind că simptomele de greață sunt din cauza oboselii.

„Astăzi mi-a fost foarte rău. A ajutat Dumnezeu și am ajuns acasă și urma să mă întâlnesc cu cineva, dar nu mă simțeam în stare. Cu 5 minute înainte de întâlnire, am reușit să vărs și să mă liniștesc puțin.  Dani plecase cu cei mici la soacra mea unde a stat aproximativ 3 ore. După ce au venit acasă, Carla a venit la mine și m-a întrebat cu o față tristă: mami, mai ți-e rău? Doamne, mi-a topit inima.(...) Nu, nu sunt însărcinată. Pățesc destul de des să-mi fie rău de la multă oboseală acumulată. Mi se încarcă fierea și am dureri foarte mari de cap și stări de vomă.”, a scris Ileana Sterp în mediul online.”,    a spus Ileana Sterp în mediul online.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Am văzut cum a plecat viața prin ochii ei. Bunica mea are ochii căprui! I s-au făcut ochii de un albastru tulbure.” Ce s-a întâmplat cu bunica lui Rux, exact în brațele ei, în cimitir

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies