„M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut”. Mirela Vaida, probleme de sănătate, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță

Mirela Vaida blog
Mirela Vaida s-a intors din vacanta

Mirela Vaida a decis să ia o pauză de la agitație și a mers pentru 2 zile în Delta Dunării, unde a avut parte de relaxare totală. Se pare că prezentatoarea s-a întors acasă cu o afecțiune și a luat în calcul chiar și varianta de a se opera.

Cu ce probleme de sănătate s-a întors Mirela Vaida din vacanță

Mirela Vaida a petrecut clipe frumoase alături de familia ei în Delta Dunării, dar cu toate astea, în momentul în care a ajuns acasă, a realizat că s-a ales cu o afecțiune, în urma acestei vacanțe. Vedeta a făcut public un videoclip, unde le povestea fanilor săi ce a pățit.

Prezentatoarea TV se filma în timp ce gătea, iar videoclipul a fost postat pe una dintre rețelele ei de socializare. Mirela Vaida are o afecțiune la ochi, pe care le-a arătat-o fanilor. Ea cerea păreri și nu știa dacă este necesară o operație sau nu.

,,M-am întors din vacanță...parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute(...)

M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa.. .!”, a spus Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mirela Vaida, vacanță pe meleagurile românești alături de întreaga familie. Unde a plecat prezentatoarea TV: „După atâta drum pe care îl străbat...”

Ce este un șalazion

Mirela Vaida suferă de o afecțiune numită ,,șalazion”, chiar după ce s-a întors din vacanța cu familia din Delta Dunării. Aceasta este o boală a pleoapelor, benignă, uneori cu o evoluție autolimitantă, dar aspectul pe care îl provoacă este unul inestetic.

Șalazionul este o inflamație sterilă, rezultată în urma blocării canalului de excreție a glandelor sebacee, localizate în structura pleoapelor.

Secreția lor formează componenta uleioasă a filmului lacrimi, iar rolul său este de a preveni evaporarea lacrimilor de pe suprafața oculară.

De obicei, afecțiunea poate apărea la orice persoană, dar cel mai des se va observa la cei mai tineri.

Citeste si: „Îl facem și pe al patrulea”. Anunțul cu care Mirela Vaida și-a uimit fanii

Citeste si: Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate! Cum s-a afișat vedeta în mediul online: „Mi-am pus gluga-n cap, m-am chircit pe scaun”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Îl facem și pe al patrulea”. Anunțul cu care Mirela Vaida și-a uimit fanii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies