„M-a operat pe viu.” Rică Răducanu a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții. Fostul sportiv a vorbit despre lucrurile care l-au marcat

„M-a operat pe viu.” Rică Răducanu a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții. Fostul sportiv a vorbit despre lucrurile care l-au marcat
„M-a operat pe viu.” Rică Răducanu a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții. Fostul sportiv a vorbit despre lucrurile care l-au marcat

Rică Răducanu poate considera că are o mare doză de noroc în viața sa, deoarece a trecut prin mai multe experiențe aproape de moarte. Aceste momente sunt puternic înrădăcinate în memoria sa, mai ales pentru că au fost însoțite de durere.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Rică Răducanu a vorbit despre câteva evenimente în care era aproape să își piardă viața.

Rică Răducanu a dezvăluit câteva informații despre situațiile în care a fost la un pas de moarte, primul dintre acestea având loc când era doar un copil de 12 ani.

Citește și: „Numai ochii mei știu câte lacrimi au vărsat.” Elisabeta Turcu a vărsat multe lacrimi de-a lungul vieții. Cu ce s-a confruntat artista

Familia lui Rică Răducanu are o vârstă înaintată

Rică Răducanu a avut mai multe experiențe în care a fost foarte aproape de moarte și consideră că a fost salvat datorită intervenției divine. Din cauza acestor momente dificile, el trăiește cu teama morții, dar se bazează pe moștenirea genetică bună pe care o are, fiind încrezător că va depăși vârsta de 100 de ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Motivele pentru optimismul său se bazează pe faptul că mama și fratele său mai mare au depășit vârsta de 90 de ani și se apropie de o sută de ani.

Mama lui Rică Răducanu a murit într-un incident nefericit, atunci când a căzut de pe un scaun în timp ce se ocupă de amenajarea unor perdele.

Fostul sportiv crede cu tărie că, dacă acel incident tragic nu s-ar fi întâmplat, mama lui ar fi fost în viață și în prezent.

„Mama, dacă nu cădea de pe scaun, când a pus niște perdele, nu murea, o sută de ani avea ”, a spus acesta, la un moment dat.

Rică Răducanu a evitat multe experiențe mortale

Când a fost întrebat câte incidente mortale a reușit să evite, el și-a adus aminte de perioadele dificile prin care a trecut, când pentru a-și salva viața, a fost nevoit să treacă prin experiențe dureroase.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Da... Dumnezeu m-a ajutat. Am avut șansa să... Prima dată, când aveam vreo 12 ani, am fost bolnav de plămâni și de aia m-a internat prin spitale. Dumnezeu m-a văzut, am scăpat. După, începând cu fotbalul, am avut accident, la cap, peste tot, dar, tot așa...  M-a operat pe viu, m-a lovit, am avut și un accident cu mașina periculos. M-am trezit că mă cosea la cap. Deci, Dumnezeu văd că are grijă de mine și, acum, și cred că o să depășesc o sută (n.r.

de ani), că, ce să fac, are nevoie lumea să audă vorbe de la mine. Eu, în primul rând, iubesc lumea și lumea știu că mă iubește și asta vreau”, a povestit Rică Răducanu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: „Nu sunt deloc bine.” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul portar a vorbit despre starea sa actuală

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Nu sunt deloc bine.” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul portar a vorbit despre starea sa actuală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies