Cătălin Moroșanu a povestit câteva întâmplări din copilărie care l-au marcat.
Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia și respectul publicului prin munca pe care a depus-o de-a lungul carierei sale, reușind să ajungă în topuri.
Cu toate acestea, deși în momentul de față are un corp foarte bine lucrat și reușește să impună respect doar prin prezența sa fizică, în copilărie lucrurile au stat cu totul altfel.
Invitat în cadrul podcastului „ Vreau să știu ”, sportivul a povestit o serie de întâmplări din copilărie care l-au marcat.
Cătălin Moroșanu, umilit în copilărie
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Cătălin Moroșanu a vorbit despre momentul în care a fost nevoit să părăsească locuința părinților săi și să stea la internat.
Sportivului nu i-a fost deloc ușor să treacă prin acea perioadă, mai ales că a întâmpinat numeroase umiliri din partea colegilor săi mai mari.„ Eu am început să mă conectez cu părinții mei la vârsta de 14 ani, atunci când au început să mă privească precum un adult. Atunci vorbeau cu mine de la egal la egal. Atunci am început să fiu mai conștient de ceea ce fac ei și am început să fiu prieten cu părinții mei.
Școala era aproape, mergeam pe jos un kilometru. Din clasa a V-a m-a lăsat mama la cămin. M-am trezit la vârsta de 11 ani între străini acolo. Trebuia să trăiesc cu ei. Erau din ăstea de clasa a XI-a, a XII-a și mă puneau să spăl șosetele, să duc gunoiul. Cam așa era. Atunci spălam șosetele la băieți, duceam coșul de gunoi, alții se mai luau de mine. Trebuia să te bați ca să fii respectat.
Cătălin Moroșanu, lecție importantă de viață
În cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, sportivul a oferit o lecție importantă de viață, confirmând încă odată zicala că, în spatele unui bărbat puternic, se află o femeie și mai puternică.
„ Femeia este stâlpul casei. Eu spun sincer. Degeaba ne dăm noi, lasă că fac eu, n-ai cum. Ai nevoie de un stâlp care stă acolo și mereu tu știi că este acolo. Contează foarte mult chestia asta .”, a precizat Cătălin Moroșanu.