„M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele” Claudia Ghițulescu, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț

„M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele” Claudia Ghițulescu, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț
„M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele” Claudia Ghițulescu, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț

Claudia Ghițulescu a vorbit despre posibilitatea de a îmbrăca rochia de mireasă a doua oară și despre cum a aflat că a fost înșelată de fostul soț.

Claudia Ghițulescu este o îndrăgită interpretă de muzică populară de la noi din țară, aflată în plină ascensiune din punct de vedere profesional. Astfel, în vârstă de 44 de ani, artista are parte de un succes considerabil din punct de vedere profesional, având numeroase spectacole și evenimente la care participă.

Cu toate acestea, chiar dacă din punct de vedere profesional lucrurile evoluează într-o manieră plăcută, din punct de vedere profesional, interpreta de muzică populară a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de dezamăgiri.

Claudia Ghițulescu, înșelată de primul soț, în timp ce era însărcinată

Citește și: „Nu a dormit 20 de ani.” Claudia Ghițulescu a vorbit despre un accident care a schimbat-o pe mama ei. Artista a trecut prin momente grele

Claudia Ghițulesc, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț
Claudia Ghițulesc, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț[Sursa foto: Facebook]

Claudia Ghițulescu a trecut printr-un episod extrem de dureros în urmă cu patru ani, atunci când a divorțat de primul său soț.

Artista era la vremea respectivă însărcinată, atunci când bărbatul a înșelat-o. Astfel, trauma a fost cu atât mai mare, mai ales că interpreta de muzică populară a simțit că fostul său soț îi este infidel, acesta schimbându-și comportamentul față de ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate acestea, deși gestul bărbatului nu este unul de iertat, la trei ani ducă ce au divorțat, vedeta susține că și-a înțeles oarecum partenerul în acea perioadă și se bucură că a reușit să treacă cu bine peste

acele momente dificile.

„În perioada în care am fost eu însărcinată, l-am înțeles și pe fostul soț. Unii bărbați acceptă acea perioadă, alții nu o acceptă. Sunt anumite momente în viață când femeia nu poate să fie prezentă în căsnicie. Atunci bărbatul se poate duce într-o altă direcție. Eu eram atunci într-o perioadă în care rămăsesem însărcinată, voiam copil. Am simțit că mă înșală. Era puțin agresiv verbal.

Cum eram însărcinată în patru luni luasem câteva kilograme în plus, iar el îmi spunea că m-am îngrășat. Sunt și bărbați care înșală și nu își respectă soția.”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru FANATIK.

Claudia Ghițulescu, pregătită să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară

Citește și: Cine este Claudia Ghitulescu. „Inima copilașului meu a încetat să mai bată! El era plecat la amantă, habar n-am unde era! ”

Claudia Ghițulesc, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț
Claudia Ghițulesc, pregătită să se mărite a doua oară, după ce a fost înșelată de primul soț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum că a trecut cu adevărat peste divorțul de fostul soț, artista este pregătită să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. Mai mult decât atât, vedeta știe exact cum ar vrea să arate nunta sa, mai ales că acum are experiență în acest domeniu.

În ceea ce privește viața sentimentală, Claudia Ghițulescu este o femeie foarte frumoasă, curtată fiind de mulți bărbați.

Cu toate acestea, vedeta încă așteaptă momentul în care să se îndrăgostească cu adevărat de un bărbat alături de care să fie pregătită să facă pasul cel mare.

„Sunt destul de curtată, ca să zic așa. Aș minți să nu recunosc asta. Doar aștept momentul în care să mă îndrăgostesc cu adevărat și să iubesc. Aș vrea să mă facă să îl iubesc. Iar dacă reușește să facă acest lucru, înseamnă că are destule calități. M-aș mai vedea mireasă, abia aștept. Nu am un anumit model în minte de rochie de mireasă. Iar referitor la nuntă, aș vrea să fie într-o locație luxoasă. Aș face o nuntă mult mai frumoasă față de cea pe care am avut-o. Iar nunta mea a fost una frumoasă, dar aș face una care să o întreacă pe aceea. Acum am și experiență, știu ce îmi doresc. Cred că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele.”, a mai spus Claudia Ghițulescu pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Ai spus că vrei să îți protejezi fetițele, cum le protejezi? Mi se pare ca nu va gândiți deloc la copile.” Dana Roba, acuzată că își expune rănile în mediul online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies