„M-au felicitat.” Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă

„M-au felicitat.” Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă
„M-au felicitat.” Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă

La puțin timp după divorțul de fostul partener, Larisa Drăgulescu este mai fericită ca niciodată. Ea și cel cu care se iubește în prezent vor deveni părinți.

Cu toate că nu formează un cuplu de foarte mult timp, iubirea dintre ei s-a dovedit a fi foarte puternică, iar rodul acesteia va fi un copil. Iată care a fost reacția lui Marian Drăgulescu, după ce a auzit această veste!

Citește și: Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu, după ce românii care fac bani pe OnlyFans au intrat în atenția ANAF

Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta lui soție va deveni mamă

În 2006, Larisa ș i Marian Drăgulescu s-au căsătorit, după ce și-au jurat iubire veșnică unul altuia. Pentru o vreme, relația lor a fost una de succes și au devenit părinții a doi copii.

Cu toate acestea, în 2009, după trei ani de căsnicie, au sfârșit printr-un divorț scandalos.

După ce tensiunile au fost rezolvate, Larisa și Marian Drăgulescu și-au recăpătat sentimentele mai bune și au continuat să aibă o relație bună de dragul copiilor lor.

După căsătoria cu Marian Drăgulescu, Larisa a cochetat cu o a doua căsătorie cu Marian Bogdan, dar au divorțat în luna octombrie a anului trecut. În prezent, Larisa Drăgulescu își reface viața alături de un alt bărbat și este însărcinată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vestea a ajuns și la urechile lui Marian Drăgulescu, iar acesta este foarte fericit pentru fosta lui soție. Atât gimnastul, cât și actuala lui parteneră îi doresc binele și o felicită pe Larisa Drăgulescu.

„Comunic destul de des cu primul soț pentru cei mici și avem o relație foarte ok, de părinți.

M-au felicitat, și el, și iubita lui”, a declarat Larisa Drăgulescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă
Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă[Sursa foto: Instagram]

Larisa Drăgulescu, despre actualul partener

După două căsnicii eșuate, Larisa Drăgulescu și-a găsit fericirea. După al doilea divorț, și-a refăcut viața amoroasă și se pare că noul ei iubit este alesul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, au planuri mari de viitor, iar vestea că ea este însărcinată le-a apropiat și mai mult relația. Bărbatul este foarte atent cu noua lui iubită și îi este alături din toate punctele de vedere.

„A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună, stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este

foarte atent. Ne merge foarte bine relația, prea puțin contează de cât timp, dar suntem de suficient timp împreună, încât să știm ce ne dorim de la această relație”, a mai spus Larisa Drăgulescu.

Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă
Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, invitatul de marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu, după ce românii care fac bani pe OnlyFans au intrat în atenția ANAF

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies