“M-au operat.” Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță trece prin momente dificile. Femeia a fost operată de urgență

“M-au operat.” Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță trece prin momente dificile. Femeia a fost operată de urgență
“M-au operat.” Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță trece prin momente dificile. Femeia a fost operată de urgență

Sorina Guță traversează clipe de coșmar. Manelista a trecut printr-o operație de urgență, după ce a întâmpinat câteva probleme de sănătate.

Prima soție a lui Nicolae Guță trece prin momente de cumpănă. Sorina a avut probleme cu inima, iar acum problemele au reapărut în viața ei. Cântăreața a trecut în urmă cu puțin timp printr-o intervenție dificilă, după ce și-a rupt piciorul. Astfel, Sorina a fost nevoită să stea două săptămâni cu piciorul în ghips.

„Acum am ieșit din spital, mi-am rupt piciorul și l-am operat.

Acum sunt bine, slavă Domnului! Am călcat pe trepte greșit și mi l-am rupt de la gleznă. M-am operat acum câteva zile și astăzi sunt acasă. M-au operat, două luni nu am voie să calc pe picior, asta e, încercările vieții. Acum sunt acasă”, a spus Sorina Guță, în exclusivitate pentru o sursă de știri.

Citește și: Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public

Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță trece prin momente dificile[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Nicolae Guță, prima reacție după ce a fost acuzat că nu vrea să o ajute pe Sorina, fosta lui parteneră aflată în stare gravă la spital: „Trăim în locul nostru, murim în locul nostru”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ghinioanele o urmăresc constant pe Sorina Guță

Pe lângă aceste probleme cu care se luptă, Sorina se mai confruntă și cu altele. Medicii au hotărât să-i facă operație de schimbare a valvei principale de la inimă, care îi pompează sângele și duce oxigenul în plămâni, însă aceasta a amânat operația pe care trebuia să o facă la o clinică din Turcia.

„Nu m-am mai dus, că nu am mai avut când să mă duc.

Am fost atunci, mi-au dat tratament și trebuia să mă întorc înapoi, dar nu m-am mai dus. Au fost multe cheltuieli cu medicamentele, tot ce mi-a trebuit, n-am mai avut bani să mă mai întorc din nou la turci. Zice lumea că nu m-am mai dus că am luat bani, dar doar nu i-am luat să mă distrez. Pot să mă justific cu bilete, cu medicii de acolo, că am fost”,
a mai spus Sorina Guță.

Citește și: Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine este femeia care i-a dăruit copilul

Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță trece prin momente dificile[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Nicolae Guță, mărturisiri surprinzătoare din tinerețe! Cum a scăpat artistul de închisoare: „Mă căutau de un an de zile”

Manelista a făcut dezvăluiri despre cum și-a rupt piciorul. Sorina a călcat greșit, iar de acolo a rămas doar un pas până la intervenția de urgență.

„Când mi-am rupt piciorul am fost și răcită, că de aia n-am fost atentă nici cum am călcat.

Eu n-am voie să răcesc la plămâni, eu sunt dependentă de oxigen, dar n-am mai folosit o perioadă oxigen, m-a atins Dumnezeu cu mila lui. Atunci când am răcit am început să iau iar oxigen, iar când am pus oxigenul la nas, când să mă dau jos de pe trepte jos am călcat greșit și mi-am rupt piciorul. A fost foarte grav, dar Dumnezeu nu e ca omul, Dumnezeu e Dumnezeu”, a mai spus Sorina Guță.

Sorina nu mai cântă deloc în prezent, alegând în schimb calea credinței. Fosta soție a lui Guță a luat hotărârea de a se pocăi.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nicolae Guță, prima reacție după ce a fost acuzat că nu vrea să o ajute pe Sorina, fosta lui parteneră aflată în stare gravă la spital: „Trăim în locul nostru, murim în locul nostru”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies