"Mă bătea!" Anamaria Prodan, declaraţii neaşteptate la un podcast celebru

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan este una dintre cele mai mediatizate vedete din România

Anamaria Prodan vorbeşte mereu, deschis, despre viaţa ei sentimentală, dar şi despre momentele care au marcat-o în copilărie.

Anamaria Prodan a fost invitata lui Damian Drăghici la podcast-ul său şi a vorbit despre viaţa ei actuală şi despre copilăria ei presărată cu amintiri foarte frumoase, dar şi cu episoade în care era pedepsită pentru poznele pe care le făcea.

Impresara a avut, de mică, o personalitate puternică şi îi era foarte greu să se supună voinţei adulţilor. Mai mult decât atât, vedeta era neobosită şi, cât era ziua de lungă, alerga prin sat şi, aidoma băieţilor, făcea o sumedenie de trăsnăi.

Citeste si: Anamaria Prodan, declaraţie uluitoare pentru Reghe la procesul de divorţ: "Mă iubești de leşini"

Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni cât voiai. Alergam de dimineața până noaptea prin sat. Veneam acasă, mă bătea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat", a povestit celebra impresară.

Anamaria şi Ionela Prodan
Anamaria Prodan a avut o relaţie specială cu mama ei[Sursa foto: Instagram]

Anamaria a vorbit despre cadourile primite de la mama ei

Tot în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, protagonista noastră şi-a amintit de cadourile pe care i le făcea mama ei, dar şi de sumele uriaşe pe care le câştiga aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dacă mă apuc să te înjur” Anamaria Prodan, reacție dură când Damian Drăghici a întrebat-o despre împăcarea cu Reghe

Până la șapte ani nu am știut Bucureștiul. Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă. Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune.

Le purtam o dată, la Paște, dacă îmi erau bune', a dezvăluit vedeta.

Anamaria Prodan, din nou îndrăgostită?

Cu emoţii în glas, vedeta a vorbit, recent, la emisiunea online "Fiţă cu Adiţă", despre bărbatul care i-a atras atenţia după despărţirea de Reghe.

" Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez.

Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat.

Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât.

Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege ”, a declarat Anamaria Prodan

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies