„Mă bătea mereu.” Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică. La ce a fost supusă vedeta

„Mă bătea mereu.” Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică. La ce a fost supusă vedeta
„Mă bătea mereu.” Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică. La ce a fost supusă vedeta

De-a lungul timpului, Bia Khalifa a vorbit despre relația dificilă cu tatăl ei. Ea a dezvăluit că a trecut prin abuzuri în adolescență, ceea ce a dus la ruperea legăturii cu el în ultimii ani.

După 6 ani, ea a hotărât să treacă peste supărări și să își împace relația cu tatăl ei. Acestea sunt declarațiile făcute de fosta iubită a lui Fulgy!

Citește și: „Mă amenința de pe un cont fals.” Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy continuă! Blondina a venit cu acuzații dure pentru tânărul artist

Bia Khalifa a reparat relația cu tatăl ei

Bia Kahlifa este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, păstrându-și fanii informați cu privire la viața ei. Recent, ea a postat prima fotografie cu tatăl ei, după ce   au fost despărțiți timp de 6 ani din cauza unor neînțelegeri. Cu toate acestea, ambii au depășit problemele și și-au reînnoit relația. Vedeta a spus că a lăsat în urmă trecutul complicat și s-a împăcat cu tatăl ei chiar în perioada sărbătorilor.

„Da, sunt foarte ok. Nu ne-am împăcat acum, ci acum câteva luni, în perioada sărbătorilor de iarnă. Totul e bine, nu mai contează cine a făcut cine a făcut primul pas, nu e vorba de orgoliu aici”, a declarat Bia Khalifa, în cadrul unei emisiuni TV.

Bia Khalifa se mută în Spania

De 30 de ani, tatăl Biei locuiește în Spania, unde este proprietarul unei firme de construcții.

Tânăra își vede viitorul acolo, așa că pentru o perioadă va merge pentru a locui la tatăl ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Da, merg destul de des. O să merg și mai mult timp pentru că o să vreau să fac muzică și în Spania. Probabil o să mă mut aici, nu știu dacă se va întâmpla, dar vedem cum vor decurge lucrurile”, a mai spus blondina.

Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică
Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai spus Bia Khalifa despre tatăl ei

Blondina a fost victima abuzurilor fizice și emoționale din partea tatălui său alcoolic. Tatăl obișnuia să o bată și să o abuzeze verbal din cauza asemănării sale cu mama. Aceasta încerca să se plângă cuiva, dar nimeni nu o credea, deoarece tatăl știa să ascundă aceste abuzuri. În plus, tatăl o punea să mănânce insecte din grădină și să mănânce scama de jos, care au lăsat o traumă puternică în viața acesteia.

„A fost agresiv cu mine și m-a alungat așa, printr-un comportament nu tocmai bun, asta înainte să plec de-acasă. Nu am cum s-o repar. Problema nu este la mine, ci la tatăl meu. Spălam toate vasele, călcam toate rufele pentru toți. Era beat în fiecare zi. Nu știu de ce făcea toate astea! Mă bătea mereu pentru că semăn cu mama, dar rău. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta.Mă

punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii TV din junglă.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Bia Khalifa a tot încercat să repare relația cu tatăl său și a încercat să-l convingă să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile sale și pentru faptul că ea a fost nevoită să plece de acasă. Cu toate acestea, tatăl său a refuzat să discute și a avut un comportament agresiv față de ea, ceea ce a dus la deteriorarea relației dintre ei.

„Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania… Nu… Nu e de acord cu nimic. Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: ‘Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață, pentru că tu m-ai alungat’. A fost agresiv cu mine, m-a alungat printr-un comportament nu tocmai OK. Asta, înainte să plec de acasă”, a mai povestit vedeta.

Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică
Bia Khalifa a trecut prin clipe crunte, atunci când era mică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Te iubesc.” Fulgy, alături de o altă tânără în mediul online, după despărțirea de Bia Khalifa. Despre cine este vorba



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Am toate bonurile fiscale.” Bia Khalifa, noi acuzații pentru Fulgy. Scandalul dintre cei doi foști parteneri pare că nu se mai termină

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Simona Pătruleasa se dedică unor proiecte personale şi se retrage de la pupitrul Stirilor Kanal D

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies