„Mă bucur că a vorbit frumos despre mine.” Motivul pentru care Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu au decis să meargă pe drumuri separate

„Mă bucur că a vorbit frumos despre mine.” Motivul pentru care Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu au decis să meargă pe drumuri separate
„Mă bucur că a vorbit frumos despre mine.” Motivul pentru care Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu au decis să meargă pe drumuri separate

La finalul anilor 90 Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorgiu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar povestea de dragoste dintre ei a fost una specială, cu toate că a existat o diferență de 16 ani între cei doi.

Din păcate, între aceștia s-a întâmplat inevitabilul și s-au despărțit, iar solistul de muzică folk a declarat care a fost adevăratul motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: „Nu implora niciodată pentru o relație” Anca Țurcașiu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Motivul pentru Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorgiu au decis să meargă pe drumuri separate

Anca Țurcașiu a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul său partener, chiar dacă a trecut mult timp de când cei doi s-au despărțit. Artista a divorțat de Cristian Georgescu, cu trei ani în urmă, iar acesta a fost bărbatul cu care a avut cea mai lungă relație.

Cu toate că nu are un partener, artista se simte foarte fericită, deoarece are alături de ea multe persoane cu care iese în oraș.

În urmă cu puțin timp, Gheorghe Gheorghiu a dezvăluit motivul pentru care el și Anca Țurcașiu au decis să pună capăt relației lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Mă bucur că a vorbit frumos despre mine, pentru că am avut o relație frumoasă. Frumusețea nu mi-a adus prejudicii deloc. Frumusețea cred că vine cu ceva, este acel ceva ce iese din sinele tău prin privire, prin zâmbet, prin gesturi: carismă.

Cred că asta este ceea ce cucerește mai mult decât frumusețea corpului sau a chipului. Astăzi eman energie, bucurie pentru fiecare zi, și asta se simte. Cel mai prețios lucru pe care îl avem pe aici nu sunt valorile materiale, ci timpul. timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem pe Pământ”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Viva.ro.

Ce a spus Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu

Cei doi au fost împreună timp de cinci ani și diferența de vârstă dintre ei este una de 16 ani. Cu toate acestea, nu a fost un impediment în iubirea lor.

Artistul de muzică folk a declarat că au decis să se despartă din cauza comportamentului Ancăi Țurcașiu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că «mai bine citim o carte». Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă. Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: “Nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea cum spun multe femei.” Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate despre perioada în care era însărcinată cu fiul ei



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Sunt foarte radicală din acest punct de vedere!” Cum se menține Anca Țurcașiu în formă, la 53 de ani. Vedeta a dezvăluit ce vicii are

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies