”Mă bucur de viață!” Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie!

”Mă bucur de viață!” Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie!
”Mă bucur de viață!” Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie!

După multe eforturi depuse pentru a reuși să ajungă la forma ideală, Oana Roman se laudă de fiecare dată când prinde ocazia cu silueta de invidiat pe care o are.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman și-a făcut bagajele și a plecat alături de fiica sa într-o vacanță de lux în Hurghada, Egipt. Cele două se bucură de un sejur excelent și de temperaturi ridicate, care au determinat-o pe vedetă să petreacă mai mult timp la plajă cu Isabela.

Citește și: ”Nu am de ce.” Catinca Roman a explicat de ce nu merge la mama ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu această ocazie, Oana Roman s-a afișat pe rețelele de socializare în costume de baie și rochii vaporoase deosebite. De asemenea, pozele au fost făcute de micuța Isabela, semn că cele două au o relație mamă-fiică extrem de apropiată. De când a reușit să slăbească peste 20 de kilograme, fiica lui Petre Roman poartă orice piesă vestimentară își dorește.

Oana Roman, mândră de silueta pe care o are

Oana Roman s-a confruntat ani de zile cu kilogramele în plus, primind, de asemenea, numeroase critici la adresa ei din acest motiv. Cu toate astea, vedeta a avut ambiția de a slăbi, iar de câteva luni are parte de cea mai bună perioadă din viața sa din acest punct de vedere. Din spusele Oanei Roman, a reușit să slăbească cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală și a dietei post intermitent.

De asemenea, vedeta a ținut să menționeze faptul că nu a făcut nicio operație la stomac, așa cum multă lume a crezut până acum.

„Oricine orice ar spune diferența este enorma. Fără operație la stomac. Pentru ca tot primesc mesaje cu întrebarea cum ai slăbit deși am tot explicat, mai explic o dată. Am început cu proceduri de remodelare corporală cu aparatele cele mai performante de pe piață.

Am făcut naveta la Ploiești 1 an jumătate, săptămânal pentru aceste proceduri. Minus 4 cm după o singură ședință. Am ținut și țin dietă: post intermitent. 16/ 8. Adică nu mănânc 16 ore și mănânc cu măsură doar în cele 8 ore ramase”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: „Aia nu mai este familie!” Marius Elisei, despre ce i se întâmpla în relația cu Oana Roman, în momentul în care ajungea acasă

Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Că ne-am împăcat după ce am divorțat a fost o greșeală.” Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies