„Mă confruntam cu această problemă, o minciună acută din viața mea și mă gândeam că eu cresc 3 copii.” Anca Sigartău s-a confruntat cu un moment cumplit în viața ei

„Mă confruntam cu această problemă, o minciună acută din viața mea și mă gândeam că eu cresc 3 copii.” Anca Sigartău s-a confruntat cu un moment cumplit în viața ei
„Mă confruntam cu această problemă, o minciună acută din viața mea și mă gândeam că eu cresc 3 copii.” Anca Sigartău s-a confruntat cu un moment cumplit în viața ei

În urmă cu câțiva ani, Anca Sigărtau a trecut prin cel mai greu moment din viața ei. Actrița a mărturisit că s-a vindecat miraculos de o boală incurabilă. Iată ce a ajutat-o să se facă bine!

Actrița s-a confruntat cu momente cumplite de-a lungul vieții, iar cel care i-a pus capac a fost acela când a aflat că are o boală incurabilă. Medicii nu îi dădeau mai mult de un an de trăit, iar actrița a trebuit să se resemneze și să accepte ideea că își va lăsa copilașii fără o mamă.

Citește și: ,,De aia am ținut post, voiam să mă pregătesc!” Anca Sigartău s-a vindecat miraculos de o boală incurabilă. Actrița a mărturisit ce a vindecat-o

Anca Sigartău s-a confruntat cu un moment cumplit în viața ei

Cu toate că medicii au sfătuit-o să rămână internată în spital, actrița nu a fost de acord și a ales să se întoarcă acasă. După mai mult timp, a venit la un control, iar tumoarea nu mai exista, moment în care doctorii au fost uimiți și au întrebat-o cum a reușit să se vindece miraculos.

Din punctul de vedere al actriței, postul este cel care a ajutat-o să învingă această boală incurabilă, cu toate că motivul principal pentru care l-a ținut nu a fost acesta. Ea își dorea să se pregătească pentru momentul în care se va stinge din viață.

„Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni, nu a fost un regim alimentar, am ținut și eu cum am putut, nu am mâncat lapte, carne, brânză.

Am primit foarte multe mesaje că dacă țin post mă fac bine.  Dar nu a fost un deal cu Dumnezeu, că dacă țin postul mă fac bine. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Apoi, pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul m-a întrebat unde este tumora, ce am făcut cu ea. I-am zis că îi spun ce am făcut, dar nu o să mă creadă.
I-am zis că am ținut post și atât.”,
a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Actrița a vrut să își pună capăt zilelor

Se pare că acesta nu a fost singurul moment greu cu care Anca Sigartău s-a confruntat de-a lungul vieții.

În urmă cu mai mult timp, vedeta a avut mai multe probleme cu banii și credea că nimic nu mai are sens. Își făcea foarte mult griji că își crește copiii într-un sistem care nu spune adevărul și considera că aceste probleme se puteau termina doar dacă își pune capăt zilelor.

Vedeta și-ar fi dus copilașii la tatăl lor, unde nu ar fi dus lipsă de nimic, atunci când venea vorba de bani.

Ei bine, după ce a participat la un curs de cultură și civilizație, actrița și-a dat seama că nu poate să facă acest lucru, mai ales că publicul ei o apreciază, iar când oamenii au o zi mai grea, ea reușește să îi înveselească.

„Mă confruntam cu această problemă, o minciună acută din viața mea și mă gândeam că eu cresc 3 copii, îi educ să intre într-un sistem care îi va obliga să accepte minciuni, să se piardă pe sine ca individualități.

Acela a fost momentul în care, în timpul unui curs despre cultură și civilizație auzeam lucruri atât de frumoase, deși eu nu aveam în momentul respectiv bani să-mi plătesc întreținerea, era atât de greu cu cei trei copii și mi se părea totul de netrăit. Nu aveam decât varianta să mă închid, să mor, să mă sting. Mă îndreptam spre un lucru clar, îmi doream să mor și era foarte aproape momentul în care probabil aș fi renunțat la viață. Mă gândeam că celor mici le-ar fi fost mult mai bine cu tatăl lor, ar fi avut o situație financiară mult mai bună. Voiam să închei socotelile pentru ei, să le fie mai bine. Dar acel curs, când auzeam câte lucruri extraordinare se întâmplă, acele secunde pe care le trăiesc pe scenă, în care oamenii vin și se simt bine. Acele două ore pe care ți le-au dat sunt importante, a doua zi au altă forță să meargă înainte. Pentru momentele acelea îmi dădeam seama că merită și trăiesc și că acela este rostul meu”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citește și: Oana Moșneagu se confruntă cu probleme de sănătate! Actrița nu și-a mai putut părăsi locuința

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Oana Moșneagu se confruntă cu probleme de sănătate! Actrița nu și-a mai putut părăsi locuința

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies