„Mă încearcă o tuse, așa că am zis să încerc ceva naturist!” Siropul natural de tuse realizat de Cristina Șișcașu. Cât de rapid se prepară!

„Mă încearcă o tuse, așa că am zis să încerc ceva naturist!” Siropul natural de tuse realizat de Cristina Șișcașu. Cât de rapid se prepară!
„Mă încearcă o tuse, așa că am zis să încerc ceva naturist!” Siropul natural de tuse realizat de Cristina Șișcașu. Cât de rapid se prepară!

Cristina Șișcașu a avut câteva probleme cu vocea și gâtul, iar după ce a încercat să amelioreze problemele de sănătate cu medicamente, a ales să folosească și un sirop natural, făcut în casă.

Sezonul rece începe să își facă simțit prezența în viețile noastre, iar acest lucru poate spune și Cristina Șișcașu care a trecut recent prin probleme cu vocea și a încercat să trateze tusea cu un sirop natural făcut în casă.

Cum prepară Cristina Șișcașu siropul de tuse?

Citește și: „Să știți că eu ador acest tort.” Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, un adevărat maestru în bucătărie! Micuța Petra a dezvăluit rețeta sa de tort din foi de napolitană!

Citește și: „Vă fac o mărturisire intimă și delicată. Din păcate, nu știu ce ne așteaptă!” Cristina Șișcanu, declarație neașteptată pe internet! Vedeta trece printr-o perioadă dificilă

Remediile naturiste sunt mereu binevenite pentru a trata anumite afecțiuni date de vremea rece, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să consultăm un specialist atunci când problemele apar.

Cristina Șișcașu și-a amintit de cum erau tratate durerile de gât în copilărie și a ales să facă un sirop natural pentru tuse. Mama ei avea mereu în casă ridichi negre, din care făcea suc pentru un tratament natural și de efect în acest tip de afecțiune. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru acest sirop de tuse aveți nevoie de doar două ingrediente: miere și două ridichi negre, iar Cristina Șișcașu explică, pas cu pas, cum prepară acest sirop și după cât timp poate fi consumat. 

„Puteți folosi orice fel de miere aveți în casă. Am spălat ridichile foarte bine și începem lucrul.

Am tăiat codița, tăiem un căpăcel, apoi scobim cu grijă în interior, vă puteți ajuta și de o lingură.

Mama făcea și salată de ridiche neagră cu ceapă și ulei.

Puteți să o puneți într-un suport si punem mierea în interior, dar să mai lăsăm loc pentru că ridichea va lăsa suc propriu și trebuie să lăsăm spațiu.”, a explicat Cristina Șișcașu.

După cât timp se poate consuma siropul de ridiche neagră?

Persoanele care se confruntă cu probleme ale gâtului tuse, pot încerca să realizeze siropul făcut de Criștina Șișcașu, în doar doi pași, care poate fi consumat în 24 de ore de la preparare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Punem căpăcelul și o lăsăm la temperatura camerei timp de 24 de ore. La macerat. Apoi, după 24 de ore, vom observa să se umple ridichea, iar tot conținutul din interior îl punem într-o sticluță sau un borcănel, la frigider.

Adulții pot lua 3 linguri pe zi între mese, iar copiii 3 lingurițe.

Este un sirop plin de vitamine, dar nu înlocuiește un tratament oferit de medic.”

, a adăugat Cristina Șișcașu.

„Mă încearcă o tuse, așa că am zis să încerc ceva naturist.” Siropul natural de tuse realizat de Cristina Șișcașu
„Mă încearcă o tuse, așa că am zis să încerc ceva naturist.” Siropul natural de tuse realizat de Cristina Șișcașu[Sursa foto: Instagram-Cristina Șișcașu]

Așa cum menționează și Cristina Șișcașu, acest sirop nu înlocuiește tratamentul oferit de medic, ci ajută la o vindecare mai rapidă. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Vă fac o mărturisire intimă și delicată. Din păcate, nu știu ce ne așteaptă!” Cristina Șișcanu, declarație neașteptată pe internet! Vedeta trece printr-o perioadă dificilă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies