”Mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început să plâng!” Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui. Artistul își petrece mai mult timp cu băiatul

”Mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început să plâng!” Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui. Artistul își petrece mai mult timp cu băiatul
”Mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început să plâng!” Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui. Artistul își petrece mai mult timp cu băiatul

În cadrul unui interviu, Dinu Maxer a discutat despre legătura pe care o are cu Maysa, fiica sa și a Deei Maxer. După divorț, cei doi foști soți au convenit să aibă custodie comună, însă s-au înțeles ca fetița să rămână în grija mamei, iar băiatul, Andreas, să rămână în grija tatălui.

După 18 ani de căsătorie, Deea și Dinu Maxer au hotărât să divorțeze. 

Citește și: „Muncesc, iubesc, mă bucur de copii și de viață, în general.” Deea Maxer a vorbit despre ea și noul său partener, după câteva luni de când formează un cuplu

Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui

În luna martie a acestui an, au semnat documentele pentru separarea legală în fața unui notar și au convenit să aibă custodie comună asupra ambilor copii. Dinu a rămas în apartamentul lor cu băiatul, în timp ce Deea s-a mutat în același bloc, pe un alt etaj, împreună cu fetița. Artistul a mărturisit că nu reușește să stea foarte mult cu fiica lui.

„Nu stau foarte des cu ea, dar atunci când stau cu ea, eu mă joc.

M-am jucat tot timpul cu copiii mei și am ajuns să fiu și eu cu telefonul tot timpul, să stau pe fază și să imortalizez momentele acestea”, a zis artistul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Artistul a plâns, după ce a văzut un videoclip cu fiica lui

Dinu Maxer a dezvăluit că cel mai popular videoclip al său de pe TikTok, cu peste un milion de vizualizări, este unul în care apare împreună cu fetița sa. El recunoaște că îi face plăcere să o filmeze și să petreacă timp de calitate cu ea.

„De exemplu, singurul TikTok al meu cu peste un milion de vizualizări este cu fetița mea, așa că evident o filmez și îmi face plăcere.

Mă uitam zilele trecute la un TikTok, eram în curtea grădiniței, o grădiniță cu o curte superbă și acolo în livadă, într-o căsuță, mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început și eu să plâng extrem de tare”, a mai mărturisit Dinu Maxer.

Separarea lui Deea și Dinu Maxer a fost un adevărat șoc pentru fanii și prietenii lor.

Mai multe persoane i-au criticat pentru decizia de a se despărți și le-au adresat întrebări despre motivul pentru care nu s-au gândit mai întâi la binele copiilor lor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa, tocmai pentru că nu ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(…) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației.

Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță”, a explicat Dinu Maxer, la WOWnews.

Citește și: „El mă privea într-un fel.” Maria Ilioiu a vorbit despre idila cu Dinu Maxer. Fosta ispită a dat cărțile pe față

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui” Cum au reacționat părinții lui Robert când au cunoscut-o pe Deea Maxer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies